Primera reunió de la nova Junta Local Fallera amb l’Ajuntament de Dénia

La Junta Local Fallera de Dénia, amb el seu president, Jaume Bertomeu, al capdavant, ha mantingut un primer encontre amb l’Ajuntament de Dénia.

Després d’haver pres possessió del seu càrrec el passat divendres, Bertomeu, acompanyat pel secretari, Salva Llorens, el vicepresident primer, Antonio Vargas, i la tresorera, Rosa Pastor, es van reunir amb l’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, i el regidor de festes, Oscar Mengual, per tal de conèixer de primera mà la postura del consistori en l’actual situació que viu el món faller.
Bertomeu s’ha mostrat molt satisfet pel suport mostrat per part de l’Ajuntament en aquest primer encontre, que ha servit per a començar a treballar en una mateixa direcció.

Per la seua part, l’alcalde, Vicent Grimalt, ha donat l’;enhorabona a la nova executiva i al seu president, i ha oferit el recolçament de l’Ajuntament a la decisió que prenguen les falles pel que fa a les dates de celebració de les festes.

El regidor de festes, Óscar Mengual, ha aprofitat per a destacar la figura de les falleres majors de Dénia, Safir Malonda i Martina Gimeno, i el paper que estàn desenvolupant en un exercici especialment complicat.

Aquesta primera reunió s’enmarca en l’objectiu establert pel president, Jaume Bertomeu, de mantindre tres encontres fonamentals per tal de traslladar a les falles tota la informació posible de cara a la elecció de la data de celebració de les falles. Pròximament es mantindràn reunions informatives amb la Diputació d’Alacant i amb la Mesa de Seguiment de les Falles.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.