Primeres eixides oficials de les Falleres Majors de Dénia 2014

Sara Femenía i Paloma Mengual, Falleres Majors de Dénia 2014, han començat estes setmanes a visitar diferents ciutats de la Comunitat representat a les falles de Dénia.

El cap de setmana del 14 i 15 de juny, les màximes representants de la festa fallera a Dénia van assistir a la presentació de les Bellees del Foc de Sant Vicent del Raspeig, Verónica Amorós Botia i Mireia Levia Gadea, i les seues dames d’honor. L’acte va tindre lloc en la plaça d’Espanya del municipi alacantí i va comptar amb la presència de representants de les festes d’Elda o Yecla (Múrcia), entre altres.

Este passat cap de setmana, Sara, Paloma i les seues corts d’honor van viatjar fins a Alacant per a participar en l’Ofrena de Flors a la Verge del Remei de la capital alacantina. El divendres van ser Paloma i la seua cort les que van desfilar, acompanyades pel president de la Junta Local, Jaume Bertomeu, i altres representants, pels carrers d’Alacant.

El dissabte, Sara va passar tot el dia disfrutant de la festa de Fogueres a Alacant. Al matí va assistir convidada a la mascletà i a la vesprada, junt amb la seua cort, va desfilar pels carrers de la ciutat.

Sara i Paloma tenen per davant intensos dies de visites a altres localitats, però sens dubte esperen amb especial il·lusió la setmana de festes de Dénia, del 6 al 14 de juliol, on viuran amb molta intensitat el dia del Faller (dimarts 9) i la desfilada de carrosses (dissabte 13).

 JLF-1 JLF