PSPV-PSOE Dénia: Guanya la Dénia progressista

Tenim acord i tindrem govern: un bon govern, un govern estable, progressista i d’esquerres. El govern que Dénia vol i mereix.

Compromís i PSPV-PSOE hem tornat a demostrar que amb generositat, prioritats ben clares i molt de trellat, diàleg i capacitat de consens, que és el que caracteritza les nostres dos formacions, podem treballar junts per a continuar millorant la nostra ciutat.

Perquè Dénia porta molts i molts anys votant pel progressisme i mereixia aquest acord, ara més que mai, quan ens hem mantingut fidels a uns valors democràtics, en el sentit més ampli de la paraula, per damunt de l’avanç del populisme.

Som dos partits d’esquerres, progressistes, amb una visió molt clara i compartida en matèries importantíssimes com la sanitat, l’educació, les polítiques socials, el medi ambient, el model urbà… Així que el programa no serà un problema.

Com tampoc ho han sigut els personalismes, que s’han deixat de banda per a garantir un pacte en qué ix guanyant Dénia.

El PSPV-PSOE de Dénia i Compromís hem acordat alternar l’alcaldia segons la proporció de regidors electes en les darrers eleccions municipals: 9 del PSPV (3 anys d’alcaldia) i 3 de Compromís (darrer any de legislatura). Una decisió que té com a objectiu continuar garantint les polítiques que han transformat Dénia i que la seguiran millorant els propers quatre anys.

Per damunt de noms concrets està el projecte de transformació de la ciutat i les polítiques que han refrendat majoritàriament a les urnes les denieres i els deniers el passat 28 de maig.


També segons la proporció de regidors, la representació en la Junta Local de Govern serà de 5 edils socialistes i 2 de Compromís.


I volem no oblidar i agrair a les militàncies respectives l’esforç de consens, la generositat i el suport a un acord de progrés per a la nostra ciutat. 


Ens posem a treballar per a tornar a governar junts i fer-ho molt bé, com ja vam demostrar fa dos legislatures. 

I, sobretot, per a complir amb màxima responsabilitat l’encàrrec de la ciutadania de Dénia, que ha apostat, una vegada més, per un govern d’esquerres, que més enllà d’etiquetes significa un govern profundament democràtic; defensor dels serveis públics; compromés amb la modernitat i amb la sostenibilitat. Un govern per a les persones, per a totes i tots per igual.

Deja una respuesta