Raül Pérez Rosado: «Les Falles són respecte, amistat i orgull»

LES FALLES SÓN RESPECTE, AMISTAT I ORGULL 

Què són per a mi les falles? Quina pregunta més difícil de contestar, sobretot per a mi, que no tinc la facilitat d’expressar les meues emocions davant de les persones.

Les Falles per a mi són un sentiment, però si he d’elegir una paraula, per a mi és amistat i respecte.

Porte molt de temps a la Falla, i el millor dia és el divendres, és el dia que el casal obri les seues portes. El casal és un lloc màgic on ens retrobem totes les setmanes, i al llarg del temps hem anat forjant, gràcies a les Falles, una amistat que perdura en el temps.

Dona igual que no ens veiem molt a sovint, però és entrar per eixes portes i tot canvia, és com si acabarem d’estar junts.

M’agrada molt també vorer com treballa tota la gent de la Falla, tant per fer carrossa, o presentacions, crec que res d’això podria ser possible sense l’amistat i el respecte que es tenen tots entre ells, van tots a una i per això som els millors.

També m’agrada molt la plantà, grues, ninots escampats, coets i nervis de vorer com a poquet a poquet la Falla queda plantada.

Però si hi ha un dia assenyalat, és quan donen els premis, tots junts a la plaça, per a desprès baixar amb orgull pel carrer La Mar, amb els meus amics cantant el no hay quien pueda.

Només pense en eixe divendres, quan el casal torne a obrir, baixar pel carrer Pont, entrar….

Què què són per a mi les Falles? Per a mi les Falles és amistat, respecte i l’orgull de pertànyer a la millor Falla de Dénia, La Falla Districte Marítim Baix La Mar!!!!

Raül Pérez Rosado

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *