Salva «Pegaso» apropa el seu projecte als casals fallers de Dénia

Juan Salvador Pérez, candidat a la presidència de la Junta Local Fallera de Dénia, està visitant aquests dies els casals fallers de la ciutat, apropant de primera mà als components de cada comissió el projecte en el qual treballa, al costat del seu equip, de cara a la nova legislatura de la Junta Local Fallera.

Des del passat divendres, Pérez s’ha reunit amb les falles Oeste, les Roques, Camp Roig, Port Rotes i Baix la Mar. Hui dimecres es reunirà amb les falles Campaments i Diana; Darrere del Castell i Paris Pedrera el rebràn el dijous, la falla Saladar el divendres i el dissabte es reunirà amb la falla Centro.

Durant aquestes reunions, la resposta de fallers i falleres està sent molt positiva. A tots ells, a més de transmetre’ls la il·lusió del seu projecte, Juan Salvador Pérez els transmet la importància d’anar a votar diumenge que ve, 14 d’abril. Una oportunitat excepcional perquè els fallers prenguen la paraula i decideixen qui es farà càrrec del màxim òrgan de representació en els propers anys.

Foto Baix la Mar

Deja una respuesta