SEGUIM AMB ELS CÀRRECS DE FALLES

La falla Paris Pedrera ja te president; Jose Candel Fontanet serà qui portara el mànec per este eixercici faller 2012 2013. Tras ser faller durant molts anys a la falla Paris Pedrera i després de pertànyer 12 anys a la falla Centro,torna un altra vegada a la que va ser s’ha casa per estar al cap davant d’aquesta comissió.

Mentre que en la Falla Oeste el dissabte per la nit es va donar a conéixer els noms que acompanyaran al president Jose Miguel Morera. Els càrrecs infantils son el president Ivan Molina i la xiqueta Marina Llorens. La fallera Major es Cristina Gutierrez Cann.

La falla Centro s’ha reunit hui diumenge en assamblea, al final s’ha decidit que la associació formada per Rafael Perez, Raül Sanchis, Isa Reig, Cuqui Ribes, Massu Senti i Fernando Reig eixerciran com a presidents per al pròxim any. Després de semana Santa donaran a conéixer els noms de la que serà la fallera Major i els càrrecs infantils.

La falla Port Rotes ha fet oficial els càrrecs per al pròxim any , en un acte senzill al carrer Marques de Campo. Ana Plà ha fet llectura de les actes que anomenaben a Naia i Neus com a fallera Major i Fallera Major infantil i al xiquet Bruno Martí com a president.