TRETA DE CÀRRECS DE PARÍS PEDRERA, SALADAR, CENTRO, DIANA I DARRERE DEL CASTELL

FALLA PARÍS PEDRERA:

La Falla París Pedrera ja te fallera Major, ella es la senyoreta Sara Femenia i Ribes que estarà acompanyada per el president Jose Candel. Sara ha dit a traves del seu facebook: «Normalmente sueles escuchar los comentarios de nuevas F.M. pero hasta que no te ocurre a ti no descubres lo emocionante que te resulta todo y lo agradecida que te sientes por muy poco que sea».

FALLA SALADAR:

La Falla Saladar enguany i per primera vegada en la seua història te Presidenta. Es tracta de la Senyoreta Nuria Fornes i Mengual. El acte es va celebrar en el seu Casal el dijous passat. Nuria va ser fallera Major en l’any 2005. Pròximament la falla donarà a conéixer els noms de la falleres Majors i del President Infantil.

FALLA CENTRO:

Divendres passat es van conéixer els noms dels càrrecs de la Falla Centro en un acte celebrat al Casal de la falla, la Fallera Major es Mònica Dimech i Tortosa que va rebre la noticia amb molta ilusió, Mònica va ser felicitada de seguida per la seua família i per la seua presidència tan especial, ja que esta formada per sis membres de la comissió. Com ha dit ella mateixa al seu facebook: «Un somni fet realitat, increible!! Gracies a la meva familia per fer q siga possible, a la meva comissio, i als meus amics per fer q ara mateix siga la persona més feliç del mon!!». Els xiquets que estaran enguany al front de la xicalla son Maria Signes i Sentí i Rafael Marsal. Tots junts en acabar ho van celebrar en una festa.

FALLA DIANA:

La falla Diana només li quedava donar a conéixer la fallera Major que acompanyara al president Roberto Martí i als xiquets Zaira Pastor i Hugo Lucas. Dissabte per la nit en un acte celebrat al casal de la falla Diana i davant la presencia de la comissió es va nomenar a Marta Lopez i Ferrer com a fallera major per al pròxim eixercici. Marta va rebre el testic de fallera Major de la seua germana Sabela Lopez i Ferrer que va ser fallera Major del passat any faller.

FALLA DARRERE DEL CASTELL:

La falla Darrere del Castell també comta ja en els cuatre càrrecs. Al costat del president Nadal Malonda que va ser elegit el passat 19 de Març, estarà la Senyoreta Noelia Cañadas i Terol com a fallera Major i els xiquets Diana Asunción i Malonda i Raul Gonzalez i Bataller. El acte es va celebrar el passat dissabte a la sede de la falla Darrere del Castell.