Un món de titelles dóna vida al somni de Noa Dacosta Mud com Fallera Major Infantil de la Falla Oeste 2020


El diumenge va tindre lloc l’acte de presentació i exaltació de Noa Dacosta Mud com a Fallera Major Infantil de la Falla Oeste 2020.

Un bonic escenari, que en obrir acompanyada un ball i donava pas als conductors d’aquesta, la fallera Celia Llorens i la seua amiga la titella, Rossenda (Marina Llorens). Les dues portaren una conversa per donar vida al somni de Noa Dacosta.

En fer la introducció, va arribar el moment de cridar a l’escenari al president Infantil, Julio Ausina, que a més va rebre el bastó d’encomanament, molt emocionat de mans Samuel i Pablo.

El president Julio Ausina va dirigir unes paraules d’agraïment.

Però la sorpresa pel xiquet no acabava aquí, sinó que el seu iaio li va dedicar unes paraules que va arrancar alguna llàgrima.

Abans de rebre a Noa, la xicalla vaquera, va omplir l’escenari donant més alegria si cal.

El ball d’una amiga i l’apertura del teló entre aplaudiments va ser el moment de la rebuda de Noa Dacosta a escena, mostrant constantment un semblant molt emocionat.

Els càrrecs del passat any, Martina Femenia i Rafael Collado, van ser qui li entregaren la banda, a Noa i després ells s’acomiadaren del seu any faller.

Per continuar l’acte es va fer pleitesía en aquest cas Javier Tadeo Senen com a president de l’associació Cultural i Festiva Falla Districte Oeste.

Un altre moment va ser l’exaltació a Noa que es va fer en dues parts, les dues plenes de sentiment, primer va ser la seua amiga Zoe Marsico qui va dirigir unes paraules. Seguidament va ser la seua cosina María Sivera qui va rematar la faena, en paraules plenes d’emoció

Com és habitual les mostres d’estima cap a la Fallera Major dels càrrecs de la Falla, la Falla Plaça Prado de Gandía, en el seu president infantil i la seua regina Clara Tortosa i Guillermo Pallardo. El regidor de festes Òscar Mengual i la Fallera Major Infantil de Dénia Martina Gimeno acompanyada pel President de Junta Local Fallera, Salva Pérez.

Abans de finalitzar Maria Noa va expressar el seu sentiment i agraïment dirigint unes paraules al públic present.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *