Vora 800 escolars visiten el Bus de la Llengua

El Bus de la Llengua ha visitat Dénia del 17 al 19 de setembre. Esta acció, inclosa en la campanya Sempre teua. La teua llengua de promoció social del valencià que desenvolupa la Generalitat, té com a objectiu fomentar actituds positives envers la llengua.

Aprofitant l’estada del Bus de la Llengua a Dénia, des del departament de Normalització s’ha completat la visita amb una altra campanya d’animació lectora sobre els monstres valencians a partir del llibre La Maria no té por, de Francesc Gisbert. La campanya, realitzada al Centre Social, ha consistir en la instal·lació de l’exposició “Els nostres monstres”, un contacontes i un taller amb la mateixa temàtica i jocs populars. Amb aquesta campanya s’ha volgut mostrar als més menuts que els valencians també tenim un imaginari, compartim una forma de somiar i evocar els nostres personatges fantàstics, els personatges de contes, llegendes i rondalles que s’han anat transmetent de generació en generació.

Han participat en les visites al Bus de la Llengua i activitats complementàries vora 800 escolars de 2n i 3r de Primària de tots els col·legis de Dénia, tant dels centres públics, com privats i concertats, i del col·legi d’educació especial Raquel Payà.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *