La xicalla del Centro exalta a Laura Tur com a fallera major

Una setmana després de que els majors de la falla Centro gaudiren d’una nit meravellosa, el diumenge, la xicalla s’apropià de l’estació marítima per celebrar el seu dia.

Amb el Castell i el Montgó com a téstics, els menuts del Centro han presentat, oficialment, a Laura Tur com la seua fallera major en un acte on la mar va servir com a agulla contudor de l’acte.

Vaixells, pirates i tresors enfonsats completaren una presentació carregada de sospreses. Per una banda la que hi protagonitzaren els parixes del càrrecs infantils que s’aproparen fins l’escenari per tal de dedicar-los als seus fills unes emotives paraules i per altra banda la sospresa que li dedicaren la gorgera de «les cotilles» a la regina del centre.

Ames el màs faller també és va voler sumar a la festa dels xiquets dels quatre cantons així com representants de diferents entitas locals per tal de rendir homenatge tant a Laura Tur com a Lluís Vaig sentir. Mostres d’afecte que la fallera major infantil del Centro com el seu president agrairen en els seus parlaments.