La xicalla del Saladar deixa lliure l’imaginació per presentar a Nerea Gamero

La xicalla del Saladar hi ha alardejat d’enginy per presentar a Nerea Gamero com a fallera major infantil, en un acte on la imaginació fou la verdadera protagonista. L’acte va tindre lloc el matí del passat diumenge amb la presència de vora una cinquantena de xiquets que volgueren acompanyar als seus càrrecs en un dia tan especial.

Fou el pròpi president infantil el que va rebre a tots i cadascún dels membres de la seua comissió. Fins i tot, fou l’encarregat de rebre a l’escenari a la màxima representant dels menuts a què li va imposar la banda acreditativa.

Però no sol la comissió infantil va estar al costat de Nerea, docs molts forren els que rendiren homenatge a la fallera major del Saladar, i entre ells, el càrrecs de l’exercici anterior, Marta Luisa López i Francisco Jiménez ames dels càrrecs grans d’engunay, Samantha Carbonell i els presidents Rosa Boca i Núria Fornés, el president el president de la comissió de Festes de la Mare de Déu dels Desemparats, Fernando Marí, el regidor de Festes de l’Ajuntament de Dénia, Paco Arnau i la Fallera Major de Dénia, Candela Pastor acompanyada per el president de la Junta Local Fallera, Jaume Bertomeu.

De totes les visites que rebé Nerea Gamero, la mes emocionant fou la de les seues germanes, Ainhoa i Mara Gamero, encarregades de fer-li l’exaltació.

Una emocionada fallera major tancà l’acte dedicant unixes paraules a l’auditori amb els que hi va agrair el fet d’ocupar enguny el càrrec de fallera major de la seua falla, cosa que porta somniant dónes de que hi tenia tres anys.

El menuts del Saladar tanquen el torn de presentacions d’enguany, dons serà l’Oeste qui encete el 2015 el proper 11 de gener amb la presentació de la xicalla.