Acomiadament de Mar i Candela com a Falleres Majors de Dénia

Les Falleres de Dénia Mar Moncho i Candela Marco han finalitzat avui el seu regnat al capdavant de la Dénia Fallera. L’acte de comiat ha tingut lloc aquest diumenge a l’auditori del Centre Social de Dénia.

L’acte de comiat ha estat presentat per Aina Grimalt. En l’inici s’han pogut veure imatges en vídeo d’un record d’aquest exercici faller que han viscut Les Falleres Majors al costat de les seues corts d’Honor, imatge que ha emocionat Mar i Candela.

Una vegada amb les protagonistes damunt de l’escenari han arribat paraules de comiat per part de l’alcalde Vicent Grimalt, qui ha ressaltat la bona amistat que han aconseguit durant aquest any.

Jaime Bertomeu també, president de Junta Local Fallera, ha tingut paraules d’agraïment per a Mar i Candela.

Els càrrecs de les 11 falles de la ciutat, els qui han conviscut tot enguany amb elles, han rendit homenatge a aquest mandat.

Les paraules de comiat en aquest cas van ser Carol Ramis Fallera de Baix la Mar i la mare de Mar Moncho

Després de molts moments de vivències , Mar i Candela s’han acomiadat amb unes paraules plenes de sentiment.

Premi Vicente Guntiñas i Cruañes » a la millor ofrena»

Aquest acte no sols és el comiat sinó que també es fa lliurament del reconeixement «A la millor Ofrena 2024» que enguany ha recaigut en la Falla Port Rotes. L’entrega del banderí l’ha fet Valentina , neta de Vicent Guntiñas i Cruañes

També se li va donar el reconeixement a les millors falles de Dénia, Falla Centre i Falla Diana en infantils i Falla Centre i Falla Darrere del Castell en categoria especial i primera, premi que van recollir els seus artistes.

Deja una respuesta