La falla Port Rotes rep el premi Vicent Guntiñas i Cruañes a la millor ofrena 2024

Des de la falla Port Rotes estem molt contents d’anunciar que hem rebut el premi Vicent Guntiñas i Cruañes a la millor ofrena a la Mare de Déu. Es tracta d’un dels premis més importants i especials per a nosaltres i en un moment com aquest ens agrada recordar les paraules que va dir Vicent Pastor el dia 19 de març durant el dinar: “quin orgull veure el carrer Magallanes ple de punta a punta amb els fallers de la nostra comissió”.

El guardó va ser entregat durant l’acte d’acomiadament de les Falleres Majors de Dénia Candela i Mar celebrat el passat cap de setmana. Van ser els càrrecs del 2024, Daniela, Nicolás, Iris i Carlos, els encarregats de rebre este tan distingit premi que ens ompli d’alegria.

Des d’aquestes línies volem agrair a totes les falleres i fallers de la comissió la seua participació en aquest acte tan especial per als valencians i valencianes, així com a les persones encarregades dels elements que van engalanar la desfilada de la falla Port Rotes durant el 19 de març. Estem desitjant tornar a veure els carrers de la nostra benvolguda Dénia plens de color i simpatia que tant caracteritza a la falla del “tot menys apurar-se”.

 

 

 

 

 

Deja una respuesta