Agenda Cultural Desembre/Diciembre

CELEBRACIÓ DEL PRIMER ANIVERSARI / CELEBRACIÓN DEL PRIMER ANIVERSARIO DE L’ESPAI D’ART

JOAN CASTEJÓN. Exposició de pintura fantàstica de FRANCIS MORELL

Horari/ horario: Laborables 11 a 14 h /1 7 a 21 h. Dissabte/ sábado 11 a 13.30 h / 18 a 21 h.

JAVIER LASO, piano. https://www.javierlaso.com/

Programa: Schubert & Schumann. sonata d. 960 – davidsbündlertänz, op. 6

Entrada:15 € únicament/e en https://www.notikumi.com/. Informació/Información Tel. 616 699 035 – 619825918. Organitza/organiza: L’Esperança Coronada. Col·labora/colabora Ajuntament de Dénia. Cultura.

NOVA COMPANYIA DE GUITARRES

Entrada lliure amb invitació/libre con invitación. Reserva en https://www.notikumi.com En taquilla: el mateix dia una hora abans/el mismo día una hora antes.

“FAMÍLIA NORMAL” de l’Horta Teatre. Directora: Pau Pons..

Actrius/ Actrices: Verònica Andrés, Rosanna Espinós i Laura Pellicer.

Sinopsi: Tres generacions d’una família atrapades en els trastos vells d’una casa. Un pare que perviu en les tassetes de café, una mare que no acaba d’anar-se’n, unes germanes que no s’entenen i una filla perduda. Si

poguérem rescindir el contracte familiar o incloure l’opció de renovar-lo… Si poguérem triar la família, tot seria tan diferent, tan normal.

Sinopsis: Tres generaciones de una familia atrapadas en los trastos viejos de una casa. Un padre que pervive en las tacitas de café, una madre que no termina de marcharse, unas hermanas que no se entienden y una hija perdida. Si pudiésemos rescindir el contrato familiar o incluir la opción de renovarlo… Si pudiésemos elegir la familia, todo sería tan diferente, tan normal.

Comèdia en valencià / valenciano 70 ‘

Entrada única 10 €. En https://www.notikumi.com/.

En taquilla el mateix dia una hora abans/ el mismo día una hora antes

Punt de trobada / Punto de encuentro: carretera CN 332. Km 187.5. Venta de Parra. COVA DE LA CATXUPA, DÉNIA. ART RUPESTRE LLEVANTÍ.

Visita amb guia expert. Dificultat alta. Els participants rebran full de difusió.

Visita con guía experto. Dificultad alta. Los participantes recibirán folleto de difusión. Informació/n i/y reserva: Museu Etnològic de Dénia 96 642 02 60.

De dimarts a dissabte / martes a sábado: 10.30 a 13 h i de 16 a 19 h.

“ANIMALADES” Les Rodamons teatre

La selva africana, tan perillosa com atraient, en ella existeixen i conviuen milers d’animals…la diversitat és enorme: lleons, elefants, serps, hipopòtams, formigues, papallones…Dues persones aventureres exploradores, s’endinsen en l’espessa jungla per a conèixer i jugar amb les diferents espècies.

La selva africana, tan peligrosa como atrayente, en ella existen y conviven miles de animales… la diversidad es enorme: leones, elefantes, serpientes, hipopótamos, hormigas, mariposas…Dos personas aventureras exploradoras, se adentran en la espesa jungla para conocer y jugar con las diferentes especies.

Recomanat per a públic familiar / Recomendado para público familiar. En valencià/ valenciano,

Entrada lliure amb invitació / libre con invitación. Reserva en https://www.notikumi.com/. En taquilla: el mateix dia una hora abans / el mismo día una hora antes.

“Nunca, casi nunca, a veces, siempre”. Dir.: Eliza Hittman. EEUU, 2020, 101 min. VO en anglès / inglés, subtitulada al castellà /castellano. +16.

Entrada 3 € en https://www.notikumi.com/.

Taquilla: el mateix dia una hora abans/el mismo día una hora antes.

DUO DE SAXOFON I PIANO. “Obres per a saxo de compositors valencians”

DUO DE SAXOFÓN y PIANO. “Obras para saxo de compositores valencianos”.

Israel Mira Chorro, catedràtic de saxo del Conservatori Superior d’Alacant / catedrático de saxo del Conservatorio Superior de Alicante.

Jesús Gómez Rodríguez, catedràtic de piano del Conservatori Superior d’Alacant / catedrático de piano del Conservatorio Superior de Alicante.

Obres de / obras de Oscar Esplà, José María Moreno Mateo, Vicente Roncero, Sixto Herrero, Ferrer Ferrani, Manuel Castelló. Patrocina: La Academia Valenciana de la Música.

Entrada lliure amb invitació / libre con invitación. Reserva en https://www.notikumi.com/. En taquilla: el mateix dia una hora abans/el mismo día una hora antes.

Actuació/n del grup/o LA MAREA FLAMENCA

Buleries, tangos, alegries i nadales tradicionals, seran els ritmes que ens portaran a acostar-nos a una de les celebracions més pròpies de la cultura gitana, que contagiarà als assistents el millor del seu art i eixa alegria que sempre els ha caracteritzat, la que els fa viure enamorats de la vida.

Bulerías, tangos, alegrías y villancicos tradicionales, serán los ritmos que nos llevarán a acercarnos a una de las celebraciones más propias de la cultura gitana, que contagiará a los asistentes lo mejor de su arte y esa alegría que siempre les ha caracterizado, la que les hace vivir enamorados de la vida.

Entrada: 6 €: En la Casa de Andalucía (C/ 9 d’octubre) de 9 a 12.30 i de 17 a 20.30 h En taquilla dies/días 7 i/y 8 d’11 a 13 h i/y de 17 a 19.30 h

Organitza / Organiza: Casa de Andalucía de Dénia.

Acte literari. Presentació dels textos de prosa poètica d’Aldo Dante Alvarado. Acto literario. Presentación de los textos de prosa poética de Aldo Dante Alvarado. “Desde el país de los vientos”

Espai d’Art Joan Castejón. Entrada: lliure fins a completar aforament / libre hasta completar aforo.

PAISAJES Y LETRAS. Fotos de COLIN P. WAYLETT HUGUES. Poesia d’INMACULADA PEIRÓ HIGUERO.

Amb la participació de: Françoise Crespo, poetessa. Ramón Portolés, fotògraf. Eugenio Llorca, artista plàstic. Entrada lliure fins a completar aforament / libre hasta completar aforo.

“ALICIA EN EL MUSICAL DE LAS MARAVILLAS” de Trencadís produccions.

Premi al Millor Musical Familiar dels Premis del Teatre Musical.  2020

L’àvia d’Alícia entrarà en el món dels nens amb la força d’un huracà. La seua imaginació connectarà immediatament amb les il·lusions dels menuts i aconseguirà que canvien el mòbil i la tauleta per una història fantàstica, que assegura haver viscut de menuda. Amb ella, la seva neta Alicia emprendrà un viatge ple d’aventures que li permetrà conèixer a un conill que parla, un gat que somriu, un barreter boig i una reina despietada i estrafolària.

Premio al Mejor Musical Familiar de los Premios del Teatro Musical. 2020

La abuela de Alicia entrará en el mundo de los niños con la fuerza de un huracán. Su imaginación conectará de inmediato con las ilusiones de los pequeños y conseguirá que cambien el móvil y la tableta por una historia fantástica, que asegura haber vivido de pequeña. Con ella, su nieta Alicia emprenderá un viaje lleno de aventuras que le permitirá conocer a un conejo que habla, un gato que sonríe, un sombrerero loco y una reina despiadada y estrafalaria.

Duració/duración aproximada 80 min. Recomanat/recomendado + de 4. En castellà/castellano.

Entrada única 8 €. en https://www.notikumi.com/.

En taquilla el mateix dia una hora abans / el mismo día una hora antes.

Fotografies/ fotografías de DAVID CISNEROS TEJERA, “ALMAS SALVAJES”

Horari/horario: tots els dies/ todos los días 10 – 13 h /16 – 20 h.

EXCURSIÓ/EXCURSIÓN EN FAMÍLIA      dia/día 12       Concentració: 10 h              Casa de Cultura JESÚS POBRE. MOLINS. OLIVERA MIL·LENÀRIA. MERCAT RIURAU. Passeig amable pel paisatge rural Inscripció prèvia obligatòria a: deniaviva@ayto-denia.es, indicant nom complet, edat i telèfon.

Termini d’inscripcions fins a les 14 h del dijous anterior a cada excursió Desplaçament amb cotxes particulars. Duració: 4 h. Opció dinar al mercat del riurau.

JESÚS POBRE. MOLINOS. OLIVERA MILENARIA. MERCADO DEL RIURAU. Paseo amable por el paisaje rural.

Inscripción previa obligatoria en: deniaviva@ayto-denia.es, indicando nombre completo, edad y teléfono. Plazo de inscripción hasta las 14 h del jueves anterior a cada excursión.

Desplazamiento con vehículos particulares. Duración: 4 h Opción de comer en el mercado del riurau

“Quo Vadis, Aida?” Dir.: Jasmila Zbanic. Bòsnia i Hercegovina/ Bosnia y Herzegovina, 2020,104 min. VO en bosnià / bosnio, subtitulada al castellà / castellano + 16.

Entrada 3 € en https://www.notikumi.com/. Taquilla: el mateix dia una hora abans/el mismo día una hora antes.

NADAL EN DANSA/ NAVIDAD EN DANZA              dia/día 16            20 h                         Teatre Auditori

VDF2021. VALENCIA DANCING FORWARD

Coreografies de / coreografies de: Alba Castillo, Philip Taylor, José Carlos Blanco, Gustavo Ramírez i Jenna Lee.

El programa VDF 2021 és un espectacle d’una hora de durada que compta amb l’actuació de ballarins nacionals i europeus. L’espectacle està conformat per cinc peces de dansa que combinen a la perfecció els estils clàssic i contemporani.

El programa *VDF 2021 es un espectáculo de una hora de duración que cuenta con la actuación de bailarines nacionales y europeos. El espectáculo está conformado por cinco piezas de danza que combinan a la perfección los estilos clásico y contemporáneo.

Entrada 8 € en https://www.notikumi.com/.Taquilla el mateix dia una hora abans / el mismo día una hora antes.

Pintures d’ERIKA MUXEL. Inauguració dia/ inauguración día 16 – 19 h Horari/Horario: laborables 11-14 / 17- 21 h Dissabte /sábado  11 a 13.30 h / 18 a 21 h

“MARINA – MARINES”.

HOMENATGE A RAFAEL FERNANDEZ EN EL CENTENARI DEL SEU NAIXEMENT (1921-2007)

Llicenciat en BBAA per l’Escola Superior de Belles Arts de San Carles de València. Catedràtic de dibuix des de 1953. Degà del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Belles Arts i Professors de Dibuix. Autor de llibres de text de dibuix en el Batxillerat, en l’editorial ECIR de València. Home molt vinculat a Dénia.

HOMENAJE A RAFAEL FERNÁNDEZ EN EL CENTENARIO DE SU NACIMIENTO (1921/2007)

Licenciado en BBAA por la Escuela Superior de Bellas Artes de San Carles de València. Catedrático de dibujo desde 1953. Decano del Colegio Oficial de Doctores y Licenciados en Bellas Artes y Profesores de Dibujo. Autor de libros de texto de dibujo en el bachillerato, en la editorial ECIR de València. Hombre muy vinculado a Dénia Inauguració dia / Inauguración día 17- 19 h.

Horari/horario: tots els dies/todos los días de 10 a 13 h / de 16 a 20 h. Tancat el 25 de desembre/cerrado el 25 de diciembre.

CONCERT DE NADAL/CONCIERTO DE NAVIDAD            dia/día  18          20 h               Teatre Auditori

ORFEÓ DE DÉNIA. Direcció/n Klara Sarkadi

Entrada: lliure amb invitació / libre con invitación. Reserva en https://www.notikumi.com/ . En taquilla: el mateix dia una hora abans / el mismo día una hora antes.

Àgora teatre presenta: “EL VIATGE”. Direcció Joan Miquel Reig.

Sinopsi: “El Viatge» explica, de manera divertida i poètica, la peripècia d’una nena i dos nens, refugiats en el seu viatge a la cerca d’una llar. Amb ells compartirem els seus jocs, els seus somnis i les seues inquietuds. L’obra està basada en el conte clàssic dels tres porquets, en manera de metàfora.

Sinopsis: “El Viatge” explica, de manera divertida y poética, la peripecia de una niña y dos niños, refugiados en su viaje en busca de un hogar. Con ellos compartiremos sus juegos, sus sueños y sus inquietudes. La obra está basada en el cuento clásico de los tres cerditos, en manera de metáfora.

Per a tots els públics/ para todos los públicos. En valencià / valenciano. 60 min. Entrada: lliure amb invitació/libre con invitación. Reserva en https://www.notikumi.com/ . En taquilla: el mateix dia una hora abans/ el mismo día una hora antes.

CICLE CINE DE CIÈNCIA FICCIÓ. 1r Aniversari de l’Espai d’Art Joan Castejón.

Her”. Dir.: Spike Jonze EEUU, 2013, 126 min. VO en anglès/inglés, subtitulada en castellà / castellano. + 12. Presentació a càrrec/presentación a cargo de Áurea Ortiz de la Universitat de València i/y la Filmoteca Valenciana IVAC.

Entrada 3 € en https://www.notikumi.com/ . Taquilla: el mateix dia una hora abans/el mismo día una hora antes.

GRUP POLIFÒNIC CADENZA. Direcció/n: SILVIA PEÑA. Piano: LELLANY LIZANA.

Entrada lliure amb invitació / libre con invitación. Reserva en https://www.notikumi.com/. En taquilla el mateix dia una hora abans/el mismo día una hora antes.

“El robo del siglo”. Dir.: Daniel Winograd. Argentina, 2020, 114 min. V.O. en castellà/ castellano. + 12.

Entrada 3 € en https://www.notikumi.com/. Taquilla: el mateix dia una hora abans/el mismo día una hora antes.

Presentación de obras hasta el 15 de enero de 2022

Al correu electrònic/e-mail: curtdeteatre22@gmail.com

Més informació / Más información: www.denia.es / cultura@ayto-denia.es Organitza / Organiza: Associació Teamorfosis i/y Ajuntament de Dénia. Cultura

Presentación de las obras hasta el 1 de abril de 2022.

Més / Más inf.: www.denia.es / cultura@ayto-denia.es

NORMES BÀSIQUES

 • Ús obligatori.
 • DESINFECCIÓ. Ús obligatori de gel hidroalcohòlic a l’entrada.
 • Una vegada començat l’espectacle no es permetrà l’entrada.
 • FOTOGRAFIES I No es permet fer fotografies ni cap altre tipus de registre de vídeo o àudio sense permís de la companyia o de l’organització.
 • RELLOTGES I TELÈFONS MÒBILS. Hauran d’apagar els telèfons mòbils i qualsevol alarma que moleste l’atenció del públic o dels intèrprets.
 • La programació està subjecta a possibles canvis.
 • A l’interior dels espais no es poden consumir aliments ni begudes. No es pot fumar.
 • Es reserva el dret d’admissió.

NORMAS BÁSICAS

 • Uso obligatorio.
 • DESINFECCIÓN. Uso obligatorio de gel hidroalcohólico en la
 • Una vez empezado el espectáculo no se permitirá la entrada
 • FOTOGRAFÍAS Y No se permite hacer fotografías ni ningún otro tipo de registro de video o audio sin permiso de la compañía o de la organización.
 • RELOJES Y TELÉFONOS MÓVILES. Tendrán que apagar los teléfonos móviles y cualquier alarma que moleste la atención del público o de los intérpretes.
 • La programación está sujeta a posibles cambios.
 • En el interior de los espacios no se pueden consumir alimentos ni bebidas. No se puede fumar.
 • Se reserva el derecho admisión.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *