Alejandra Pastor i Marina Margalejo són les Falleres Majors de Dénia 2016

Alejandra Pastor i Marina Margalejo han esta elegides com a Falleres Majors de Dénia 2016. El nom de les afortunades és va fer públic pasades les 21 hores, quan l’alcaldessa, Ana Kringe efectuà la tradicional cridada telefònica.

La primera en coneixer el seu destí fou la xiqueta Alejandra Pastor que amb gran emoció i nerviosisme respongué a la cridada. Alejandra pertany a la comissió de Baix la Mar des de avanç de naixer com diu ella. Al llarg d’aquest temps ha ostentat el càrrec de Fallera Major Infantil de la seua comissió i ara representarà a la ciutat com a Fallera Major Infantil.

Per la seua part, Marina Margalejo serà la Fallera Major de Dénia 2016. Marina forma part de la comissió de la falla Port Rotes des de fa cuatre anys on ha ostentat el càrrec de de Fallera Major aquest exercici passat.

La novetat d’enguany ha estat en què no hagut que traslladarse fins el domicili de les Falleres Majors, si no que un cotxe oficial a passat a per elles i les ha dut fins l’Ajuntament a on han segut rebudes pel president de Junta Local, José Antonio Monsonís i per les seues corts d’honor.

Alejandra estarà acompnyada al llarg del seu regnat per cinc xiquetes que formaran la seua cort d’honor infantil: Nerea Gamero i Pereira, Nerea Luque i Triano, Amparo Teresa Martín i Lopez, Kyra Noguera i Mayans amés de Gabriela Baessa i Palu. Mentre que a Marina li acompnyaran les senyoretes: Laura Oltra i Gil, Samantha Carbonell i Vivíano, Mireia Asunción i Malonda, Joaquína Ripoll i Fonts, Irene González i Adsuara, Laura Ferrer i Linares, Ester Hidalgo i Blanquear i Noelia Vargas i Sánchez.

Des de ja l’agenda fallera es un no parar per a les noves Falleres Majors 2016, Marina Margalejo i Alejandra Pastor.