Anna Sobrecases Hostalrich: Retrat d´una Fallera Exemplar

Aquesta ha sigut de nou una setmana molt especial per a la Falla Baix la Mar.

Dimarts 16 de gener coneixíem l´elecció, per part del jurat, de la nostra fallera Anna Sobrecases Hostalrich com a Fallera Exemplar de les Falles de Dénia 2024.

Anna és l’essència personificada de les Falles, i el seu pas per elles va deixant petjades inesborrables al món faller de Dénia.

Anna és eixa dona fallera que encarna els valors de la nostra cultura i tradició fallera, destacant pel seu ferm compromís, dedicació i amor per les Falles.

Ha participat activament des de ben menuda en cada acte i esdeveniment, any darrere any,  mostrant sempre el respecte a les nostres tradicions.

A Baix la Mar és un referent en l´organització d´esdeveniments i protocol, a més a més de sentir un gran orgull per ser Fallera Major Infantil a l´any 1997, l´any del nostre 50 Aniversari, així com Fallera Major de la nostra comissió a l´exercici 2010-2011.

No obstant, Anna ha anat més allà de la nostra comissió, arribant a ostentar el màxim càrrec de la nostra ciutat, Fallera Major de Dénia a l´any 2012. Així mateix també ha sigut component de Junta Local Fallera, demostrant el seu ferm compromís amb aquesta festa.

Anna és un exemple a seguir per a tots els nostres joves que venen en força i és per això que des de la falla de Baix la Mar ens sentim tan orgullosos de poder dir que Anna és la nostra Fallera Exemplar.

Des d´aquestes línies volem felicitar a Anna per la seua elecció així com a Cuqui Ribes Fornés, de la Falla Centro. Grans dones, grans falleres i grans exemples. A per les Falles 2024!

Deja una respuesta