Baix la Mar acomiada un any de grans èxits

El passat diumenge, la Falla Baix la Mar va organitzar una festa amb la finalitat de sorprendre a Juan, Laura, Vicent i Alejandra, els càrrecs de l’exercici 2014/2015. La comissió va ser citada a les 12 hores al Casal de la Falla i des d’allí la comitiva es va traslladar fins al lloc d’encontre. La sorpresa va ser escrupolosament preparada per la delegació de festejos i va contar amb la col·laboració imprescindible dels ganxos, els familiars dels homenatjats. Des del mateix moment en què la comitiva va arribar al lloc acordat, encapçalats per Ivan, Laura, Alex i Mar, els nostres càrrecs 2015 van entendre, ràpidament, que tota aquella borumballa era en el seu honor i van rebre a la comissió amb emoció i alegria.

Una vegada en el casal es va servir un dinar i quan Juan, Laura, Vicent i Alejandra ja pensaven que res més anava a passar se’ls va regalar un àlbum de fotografies, elaborat amb molta cura, que arreplega els moments viscuts al llarg de l’any, que no són pocs. Però les sorpreses no hi havien finalitzats, i a la vesprada, la música de la xaranga va entrar al Carrer del Pont tocant el “no hay quien pueda”, acabant d’arredonir un dia esplèndid en què la festa, la rialla i l’ alegria van presidir tota la jornada.

La Falla Baix la Mar vol manifestar el seu agraïment a Juan, Laura, Vicent i Alejandra qui en el passat exercici van capitanejar un any de dur treball i que ens ha reportat un èxit complet.

ENTREGA-D'ÀLBUMS-A-CÀRRECS-2015 MAR,-ALEJANDRA,-ALEX-I-VICENT