Compromís convida a un café amb Rafa Carrió per a conéixer i aportar en el seu programa electoral

Compromís torna a celebrar “Un cafè amb…”, i esta vegada ho fa amb el candidat a l’alcaldia, Rafa Carrió, que estarà acompanyat per membres del seu equip el pròxim dijous 4 de maig, a les 17.30 hores a la cafeteria de la Casa de la Cultura de Dénia.

L’agrupació ha apostat per aquest tipus d’actes com a punts d’encontre i diàleg entre la ciutadania i representants de Compromís, amb l’objectiu de donar a conèixer la feina feta aquests anys a les institucions, així com per a recollir propostes temàtiques tant per al programa local com autonòmic.

El café obert amb el candidat local servirà ara per a dialogar sobre el programa electoral complet, i per a rebre un feedback, aportacions i més propostes dels assistents. Carrió ha recordat que es comentarà el programa sencer però que aquest continuarà obert a rebre i integrar propostes fins al final, a través de les xarxes socials del col·lectiu, al WhatsApp 658717850, al correu compromisdenia@gmail.com, així com presencialment a través de les meses informatives i actes participatius que s’anunciaran pròximament.

L’alcaldable convida a ciutadania i associacions interessades a assistir i comentar tot allò que vullguen amb el col·lectiu “des del diàleg, i el tu a tu”. Ha recordat també que Café obert s’ha celebrat des del mes de desembre amb una bona acollida i amb la participació de Joan Baldoví, diputat al Congrés i candidat a la presidència de la GVA; Aitana Mas, vicepresidenta i consellera de Polítiques Inclusives; el senador Carles Mulet; Enric Nomdedeu, secretari autonòmic d’Ocupació i Labora; Raquel Tamarit, consellera de Cultura, Educació i Esports; i amb Rafa Climent, el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius i Treball.

Deja una respuesta