Dénia celebra la Mice del 12 al 23 de febrer – Vídeo


Dénia és del 12 al 23 de febrer seu de la 6a Mostra Internacional de Cinema Educatiu MICE. Durant estes dos setmanes es projectaran al saló d’actes del col·legi Llebeig produccions audiovisuals presentades a la MICE tant pels col·legis de Dénia que concorren enguany –Cervantes, Pou de la Muntanya, Raquel Payá i Montgó- com de centres d’altres poblacions. Estes sessions matinals van dirigides a l’alumnat d’Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i cicles formatius de Dénia.

La MICE a Dénia celebra el Dia Gran el 19 de febrer, una jornada lúdica i de convivència organitzada amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Dénia que ha sigut presentada hui pel regidor Rafa Carrió i alumnat dels quatre centres deniers que participen en la MICE.

La jornada començarà amb un passacarrer de les escoles de Dénia acompanyat per la música de dolçaina i tabalet que eixirà a les 9.30 hores del col·legi Montgó i passarà pels col·legis Pou de la Muntanya, Raquel Payá i Cervantes per a acabar a les 11 hores en la plaça del Consell. Després de l’esmorzar, els participants es dividiran en grups que aniran alternant la participació en els tallers organitzats en la plaça del Consell amb les projeccions escolars que tindran lloc a l’auditori del Centre Social.

A les 16.30 hores començarà la Gala MICE a Dénia amb la recepció d’assistents al Centre Social, amenitzada per l’alumnat dels instituts de Dénia. De 17 a 19 hores es projectarà el documental-animació El silencio roto, amb l’assistència de la directora, Piluca Baquero. L’audiovisual aborda el tema de l’assetjament escolar. I per a finalitzar esta Gala MICE, de 19 a 20 hores s’ha programat la projecció del curt Un barri de cine, un cole de pel·lícula, de Josep Arbiol, director de la Mostra.

L’entrada a la gala és lliure fins a completar l’aforament de l’auditori del Centre Social.

El regidor d’Educació ha agraït als col·legis de Dénia la seua implicació en esta iniciativa, en la qual participen enguany 19 poblacions de la Comunitat Valenciana. Per al regidor d’Educació, la MICE representa un model innovador i un exemple del futur de l’aprenentatge. Quant als acompanyants del regidor en la presentació , tots han coincidit a assenyalar que la gravació dels curts ha estat una experiència “impressionant, molt divertida” de la qual, a més, han aprés molt. Els escolars que han intervingut en la roda de premsa són Anaís Patricio Dénia, alumna d’Infantil 4 anys del col·legi Cervantes, Sofía Valencia Pinedo, de 4t de Primària del col·legi Pou de la Muntanya, José Benavent Massanet, alumne del Raquel Payá i Santiago Casas, de 6é de Primària del col·legi Montgó.

Els treballs audiovisuals amb què els col·legis deniers es presenten als premis Sambori-MICE 2018 són: Rodolinem al Cervantes, Casa meva és casa vostra (col·legi Pou de la Muntanya), Aspencat+Raquel Payá=Som moviment i un booktrailer sobre El Quixot (col·legi Montgó).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.