Dénia Corre present en competicions de Gandia, Alacant, Benigànim i Santa Cristina d’Aro

Cursa a Peu al Raval

37 edicions son les que porta la cursa en el barri del Raval de Gandia. En un recorregut de 9.8 km van participar 11 corredors de DÉNIA CORRE. A destacar la tercera posició de Youssef Ahatach. Els resultats van ser:

Youssef Ahatach Darboun (0:32:19) (TERCER ABSOLUT), José Miguel Navarro Rafet (0:37:01), Ángel Herrera Soto (0:38:02), José Manuel Díaz Fernández (0:38:13), Carlos Sánchez Sau (0:38:41), Vicente López Ferreres (0:38:41), Juan Carlos González Fontanet (0:41:18), Martí Sifré Pont (0:41:26), José Francisco García Santacreu (0:44:26), Pepe Domenech Mahiques (0:46:46), Jordan Escortell Mahiques (0:50:39), Alonso Puigcerver Devesa (0:52:30)

Carrera contra el Càncer de Pancreas

El diumenge pel matí es va celebrar aquesta cursa solidària en la ciutat d’Alacant. El recorregut constava de 5 quilòmetres. En la cursa van participar: Fran López Bolufer (0:17:17) i Martí Sifré Pont (0:20:08)

Trail Ardenya Xs

En la localitat catalana de Santa Cristina d’Aro es va celebrar el Trail Ardenya. Pol Rodríguez  va ser el guanyador de la prova més curta amb un temps de 1:16:51 en un recorregut de 15 quilòmetres.

Benigànim Trail Sendes de Romaguera

Carlos Sánchez Sau  va participar en la categoría sprint d’aquesta prova. Amb un recorregut de 14.75 quilòmetres. Carlos va completar la prova en 1:39:37.