Els llibrets de la Falla Saladar presents a la cita editorial més important d’Europa

Després de la seua estància a l’IVAM durant els dies grans de les Falles 2022, els llibrets “Emmascarats” i “Quina revifalla” de la Falla Saladar viatgen a la Fira del Llibre de Fràncfort (Messe Frankfurt) del 19 al 25 d’octubre dins de la biblioteca efímera i participativa de l’exposició “El llibret de Falla: una oportunitat cultural”, comissariada i dissenyada per Ricardo Ruiz i s’emmarca dins les activitats de València Capital del Disseny 2022.

La presència de les dues últimes publicacions de la comissió del Saladar no és casual. Distingits amb diverses nominacions i premis dins del món de les publicacions falleres, l’aposta cultural de la comissió coordinada per Rosa Larrosa i Sergio Avargues, encarregat este últim també del seu disseny, ha estat elegida per tractar-se d’una potent ferramenta local de transformació.

 

Amb la participació de noms de la cultura de la nostra comarca com Pepa Guardiola, Joan Mascarell, Elvira Cambrils o Tarannà Teatre i amb il·lustracions de joves i reconeguts professionals com Víctor Visa són exemple d’una edició diferenciadora a nivell estètic i amb un renovat contingut literari.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.