Els Socialistes proposen ampliar l’Escola Municipal de Futbol fins als 18 anys

El PSPV-PSOE segueix desgranant el seu programa de govern 2019-2023. Una de les mesures en matèria esportiva que du el PSPV-PSOE de Dénia en el programa és la creació d’un equip juvenil de l’Escola Municipal de Futbol que done una eixida als jugadors cadets de l’escola que no van a jugar en els dos juvenils del CD Dénia. Amb aquesta mesura els joves de l’escola de futbol podran seguir jugant en el seu poble fins els 18 anys i no anar-se’n a jugar amb equips d’altres poblacions de la comarca com fins ara estava ocorrent. Aquests joves podrien realitzar els entrenaments de 16 a 17.30 hores tres dies a la setmana, ja que la gran majoria són estudiants d’institut que tenen una jornada escolar intensiva. Per als Socialistes de Dénia és molt important que els joves de la ciutat tinguin més oportunitats per a continuar practicant l’esport en la ciutat.

Altres mesures en matèria esportiva del programa del PSPV-PSOE és la millora i modernització de les instal·lacions pròpies i adjacents del poliesportiu municipal que es centren en la modernització de la pista d’atletisme i el canvi de gespa del camp de futbol del Diego Mena, que en breu es licitaran els dos projectes per a poder-los executar abans de l’inici de la temporada, i actuacions de millora i modernització de les actuals instal·lacions.

A més a més, els Socialistes aposten per la creació d’espais esportius urbans com Street Workout i Calistenia, com el que s’instal·larà en breu dels pressupostos participatius del 2018,  un circuit de Cross Fit, Skate o un Rocòdrom.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.