Emotiu acomiadament dels carrecs 2015 de la Falla Centro

El passat dijous a la nau de la carrossa vam deixar la feina a banda per fer un acte emotiu, però ple de festa i diversió. Era l’acomiadament dels nostres càrrecs 2015.

Com cada any, una vegada ja assentats en el nou exercici, es celebra aquest acte en que ens juntem tots per acomiadar la fallera major i els càrrecs infantils en la fi d’un any que ha estat ple d’alegries i emocions. Aquest ultim sopar sempre agrada molt als qui acaben el seu any, doncs serveix per recordar tot el que ha sigut un any que de segur mai oblidaran.

El sopar va estar dut a càrrec de totes les falleres de la nostra comissió que són les que organitzen cada any aquesta festa. Molta gent va voler vindre a gaudir del sopar i a acomiadar a Aida, Laura, Luis i Ivan. Però allò que anava a emocionar a tots vindria després, doncs les amigues d’Aida li van voler fer un video amb les fotos de tot un any. Posteriorment, i a càrrec del nostre càmera de l’Ull Obert, va ser passat un video molt bonic en que la gent més propera a Aida li va voler dedicar unes paraules, recordant el que havia sigut el seu any.

Per a finalitzar, i després de les emocions, va arribar el moment de ballar i passar-ho be. La xaranga Cachorras Band va amenitzar la festa que va durar fins altes hores de la nit.

despedida-centro-4 despedida-centro-2 despedida-centro1 despedida-centro