Esmorzar i dinar d’homes del 75 Anys Oeste

El passat dissabte 11 de juny, els homes que han format part de la Falla Oeste es van reunir per a gaudir d’un esmorzar i posterior menjar i celebrar els 75 anys d’història de la comissió. Passat, present i futur van celebrar haver format part de la comissió vaquera.

Fallers, col·laboradors, amics i tot home que ha format part i es va animar, va poder gaudir d’un fantàstic dia en la qual no va faltar de res.

Tot va començar amb una quedada per a esmorzar, on tots els assistents van poder gaudir d’uns variats i deliciosos entrepans. Moments de reencontres i amistat que van poder viure tots els que es van donar cita. Com l’ambient era festiu i no es volia acabar en l’encontre, tot el que va voler es va poder quedar i la festa va continuar amb un fantàstic menjar. Des d’aquestes línies, volem aprofitar per a agrair la deliciosa paella que es va poder degustar de la mà del gran equip de cuina.

No van faltar històries compartides, anècdotes i records de tots els que han format part de la comissió, i en definitiva, de la Falla Oeste.

Molt prompte continuarem fent festa i celebrant aquest aniversari de la comissió grogueta.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.