Esmorzar i dinar d’homes del 75 Anys Oeste

El passat dissabte 11 de juny, els homes que han format part de la Falla Oeste es van reunir per a gaudir d’un esmorzar i posterior menjar i celebrar els 75 anys d’història de la comissió. Passat, present i futur van celebrar haver format part de la comissió vaquera.

Fallers, col·laboradors, amics i tot home que ha format part i es va animar, va poder gaudir d’un fantàstic dia en la qual no va faltar de res.

Tot va començar amb una quedada per a esmorzar, on tots els assistents van poder gaudir d’uns variats i deliciosos entrepans. Moments de reencontres i amistat que van poder viure tots els que es van donar cita. Com l’ambient era festiu i no es volia acabar en l’encontre, tot el que va voler es va poder quedar i la festa va continuar amb un fantàstic menjar. Des d’aquestes línies, volem aprofitar per a agrair la deliciosa paella que es va poder degustar de la mà del gran equip de cuina.

No van faltar històries compartides, anècdotes i records de tots els que han format part de la comissió, i en definitiva, de la Falla Oeste.

Molt prompte continuarem fent festa i celebrant aquest aniversari de la comissió grogueta.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *