Juan Sapena respon al PP respecte a les afirmacions sobre l’ETC

Juan Sapena, respecte a les afirmacions sobre l’ETC que va realitzar el Partit Popular en el Ple de debat sobre l’estat del municipi.

La senyora Maria Mut, portaveu del grup municipal del Partit Popular, durant la seua intervenció en el Ple de debat sobre l’estat del municipi, va afirmar que «llevan meses sin cobrar (desde marzo para ser exactos), los profesores de la Escuela de Teatro (ETC)». Afirmació que, d’entrada, ja vaig entendre que era del tot equivocada.

Tot i així, immediatament vaig confirmar amb el departament de Joventut i amb el mateix director de l’Escola de Teatre Comarcal, Mario O. Passero, que és completament FALSA.

L’única pausa que s’ha produït en la dinàmica de l’escola ha sigut la derivada del tràmit de licitació del servei: és a dir, finalitzat el contracte anterior, la gestió de l’escola ha de tornar a adjudicar-se.

Fins i tot, el director de l’Escola em va confirmar que els treballadors i treballadores ni tan sols havien sigut donats de baixa en la Seguretat Social, donada la brevetat del tràmit.

I, per descomptat, vaig informar la senyora Mut de tot això, perquè revise les seues fonts i rectifique afirmacions que són mentira; a més de demanar-li que la pròxima volta faça el favor de preguntar-me qualsevol dubte que tinga sobre el treball de Joventut.

Tanmateix, hui el Partit Popular publica i envia als mitjans de comunicació la intervenció del Ple de la seua portaveu i hi torna a aparèixer eixa informació, que ja saben que és completament falsa.

Una falta absoluta de classe política i una falta de respecte cap a la ciutadania, que confien en convéncer amb simples mentires i informacions manipulades.

Deja una respuesta