Esquerra Republica tilda de «intransición ecológica» la decisión de crear un plan para acabar con la plaga de palomas

Esquerra Republica tilda de «intransición ecológica» la decisión de crear un plan para acabar con la plaga de palomas y lo ha hecho a través del siguiente comunicado:

Dia darrere dia la Regidora de Medi Ambient-Transició Ecològica ens sorprèn en les decisions que pren. L’última és el “Pla per a acabar amb la plaga de coloms”, la qual cosa fa que ens preguntem si es deuria canviar el nom d’eixa regidoria pel de “Intransició Ecològica”, seria el més adequat, donat que sembla que eixe siga el seu objectiu.

De fet i després de llegir l’article al respecte que publiquen els mitjans de comunicació, ens sembla que no sap distingir entre un colom, una tórtora i una gavina.

És poc seriós i gens científic que el seu recolzament assessor siga el de l’Associació de Colombaires, part interessada i és clar, la solució per abordar eixa “problemàtica” és la dels menjadors amb anticonceptius. Per la qual cosa li preguntem: és conscient del que proposa?, ha preguntat als tècnics del seu departament?, té clar quines son les responsabilitats de la seua regidoria?, pensa que és eixa la cura i el respecte sobre el medi ambient que li demana la Societat i les Institucions?. Ho repetim, ha confós Transició amb “Intransició”, ho tenim clar i això és molt preocupant.

Li exigim que demane l’assessorament legal i mediambiental als seus tècnics, també als de la Conselleria i a més, li recomanem la lectura dels informes realitzats per tècnics i investigadors sobre la utilització dels quimio-esterilitzants pel control de coloms i el seu impacte en altres espècies d’aus i amb la cadena tròfica. Son molts els informes científics sobre la matèria, desaconsellant eixa pràctica i tots amb el recolzament d’organismes qualificats.

Encara que, ens esperem qualsevol desgavell d’una regidora que ha menyspreat la planta de tractament d’algues, autoritza la tala d’arbres protegits, permet que s’utilitzen parcs i zones verdes com a pàrquings i se’n riu del LIC/ZEPA de l’Almadrava.

Lo ja dit: “Intransició Ecològica”.  

Un comentario sobre “Esquerra Republica tilda de «intransición ecológica» la decisión de crear un plan para acabar con la plaga de palomas

  • el 19 noviembre, 2020 a las 12:32 pm
    Permalink

    Totalment d’acord…ja en van unes quantes per part de l’equip de govern i per part sobretot de la regidoria competent o incompetent millor dit

    Respuesta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.