Falla Les Roques Sopar de falleres I Treta oficial càrrecs 2013/14

I qui diu que parar és bo? Sense cap dubte a les Roques no parem! Aquest divendres passat 26 d’abril, les nostres xiques van organitzar el primer sopar de falleres, un dels molts que es celebraran al llarg de l’any faller. Com no, la vetlada va començar amb un soparet al casal del C/ San Francesc, on també altres assistents i amics ens vam acompanyar per a gaudir dels divendres roquers.
I que alegria transmetien! Fotos per açí, rialles i xarrades per allà, amistats que comencen i d’altres que es reforcen…les nostres roqueres són úniques! Al finalitzar, la festa va continuar per fora i només quedava dir que gràcies a tots i totes! Sempre és un gust gaudir de caps de setmana així i de la vostra companyia!
Però amics, no ens quedem açí, i sabeu per què? Per que aquest dissabte 4 de maig a les 21:30 p.m celebrem la treta oficial dels nostres màxims càrrecs per a l’exercici 2013/2014; Jordi, Pau, Aroa i Belén seran anomenats com a representants de nostra comissió davant d’amics, familiars i càrrecs de les diverses demarcacions falleres, i com no de la presència de les FF.MM de Dénia, Marta Tabernero i San Miguel i la xiqueta Rocío Patricio Egea, acompanyades del president de la JLF Jaume Bertomeu Catalan. L’acte tindrà lloc al C/ San Francesc, davant del nostre casal, i des de açí els convidem a acompanyar-nos en aquest acte tan especial.
Vos esperem!

sopar-les-roques-I-tvdenia sopar-les-roques-II-tvdenia

 

sopar-les-roques-III-tvdenia treta