Falla Les Roques: Va arribar el dia

El passat 13 d’octubre va donar lloc la Presentació, Exaltació i Proclamació de Natalia Navarro com a Fallera Major i la seua Cort d’Honor 2024.

Acte inspirat en el Mèxic més tradicional amb el títol de ‘Méshico‘. Tot va eixir tal com el delegat de presentacions i el seu equip tenien preparat.

L’acte començava parlant de les tradicions culturals d’aquest país i afegint el que es busca en un president, on es va nomenar a Domingo Fuentes, que per motius personals no va poder assistir, i vam escoltar el seu discurs en veu en off.
A partir d’ahí, 26 falleres ocupaven l’escenari amb els seus millors somriures per a rebre a la nostra Fallera Major, Natàlia Navarro.
Tot seguit, Alba Moya i Miguel Ferrer, càrrecs de l’exercici 2023, van fer pleitesia a Natalia, a més de col·locar-li la banda que l’acredita com a Fallera Major, aportada per dos familiars.

Seguidament, va arribar el moment de l’exaltació de la mà del millor amic de Natalia. Després va començar a rebre les pleitesias dels seus càrrecs infantils, festes de la Santíssima Trinitat, regidor de festes, Fallera Major de Dénia, Falla Blas Gamez de València.
L’acte finalitzava amb el discurs de Natalia i l’himne de la nostra comissió.

Des d’ací volem agrair a totes les persones que van aportar el seu temps i ajuda perquè Natalia i la seua cort tingueren un dia del mes especial.
Gràcies a tots!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *