Futbol faller i l'eurocopa en la falla Oeste

Primer Partit de Futbol Faller

El passat dissabte 18 de juny els nostres càrrecs 2017, Laura i Javi, no van parar. A migdia van assistir a la Falla París Pedrera per gaudir d’un magnífic concurs de paelles. Entre un ambient de germanor i rialles, van passar un dia molt divertit junt a tots els càrrecs 2016/2017 i amics de les falles de Dénia.

A les 19 hores al Camp de Futbol de El Rodat els esperaven Neus i Martín, junt a tots els nostres fallers i falleres per jugar i animar al primer partit de futbol faller de l’exercici 2016/2017. Va ser un partit molt disputat contra la falla Port Rotes on els groguets vam tindre moltes ocasions de gol, però sols aconseguírem encertar en una ocasió. El parit va acabar amb un ajustat 2-1 a favor de la Falla Port Rotes, però els ànims i les ganes de jugar el proper partit continuen amb força.

Oeste Port Rotes (2)

Oeste Port Rotes (3)

Oeste Port Rotes (4)

Oeste Port Rotes (1)

Diumenge de Carrossa i Arròs al Forn

Un diumenge més, la Comissió de la Falla Oeste va gaudir d’un dia en la carrossa.
Els fallers i falleres, i tots aquells que es van acostar per a col·laborar en la confecció de la carrossa, van passar un dia agradable en què no va faltar el treball.
A més, com a recompensa, van poder gaudir d’un fantàstic Arròs al Forn en paella cuinat per Yolanda i Pili.
Des d’aquestes línies volem agrair a les cuineres el seu gran treball.

Arros al Forn (1)

Arros al Forn (7)

Arros al Forn (5)

Arros al Forn (3)

Divendres de Casal i Eurocopa

El passat divendres 17 de juny, els fallers i falleres de la Falla Oeste i tot aquell que va voler acostar-se, van poder gaudir d’un altre Divendres de Casal.
Però aquesta setmana, el tradicional sopar venia acompanyat d’un poc més, i és que la Comissió va decidir retransmetre el partit que disputava eixa mateixa nit la Selecció Espanyola de Futbol. El partit va ser el disputat contra Turquia.
D’esta manera, els assistents van poder gaudir d’una vetllada acompanyada d’amics en què van poder veure i comentar el partit de la Selecció en companyia.