La Falla Oeste se suma al Pacte Valencià contra la violència de gènere i continua amb les «Vesprades divertides»

L’Associació Cultural i Festiva Falla Districte Oeste de Dénia va acordar el dijous 3 de maig del 2018, sumar-se al Pacte Valencià contra la violència de gènere i masclista promogut per la Generalitat Valenciana. Amb aquesta adhesió, des de la Falla Oeste ens comprometem a la promoció del pacte i les seues idees, l’utilització d’un vocabulari inclusiu i no sexista en les notes de premsa, web, xarxes socials, la utilització d’imatges no sexistes en cap dels nostres canals, la programació de xarrades especialitzades així com la promoció per a l’adhesió de la resta d’entitats de la ciutat al pacte.

A més, al casal faller Pascual García estarà a disposició de tots i totes el pacte per tal de consultar-lo així com també en format digital per a totes i tots els socis que formem part de la Falla Oeste. #SumatAlPacte.

Mentrestant, el passat divendres 4, la comissió infantil de la Falla Oeste va tornar a celebrar una de les seues «Vesprades Divertides».

Veient que s’acostava el Dia de la Mare, els xiquets de la comissió vaquera van dedicar este taller a realitzar un regal per a elles. Van fer una bonica targeta dibuixada i decorada per ells mateixos que diumenge que ve els regalaran a les seues mares. Després del taller va vindre un «Divendres de casal» més, en el que tant xiquets i pares que van acudir al taller, com tots els fallers i amics de la falla que van voler sumar-se, van gaudir d’un fantàstic sopar i bona companyia i ambient.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.