La falla Saladar estrena el logotip del 50 aniversari


La Falla Saladar, amb motiu del seu cinquantenari, ha volgut diferenciar aquest any tan especial amb un logotip característic, el qual, serà el símbol de 50 anys de festa i tradició fallera.
 L’esdeveniment de presentació de la imatge dels 50 va tindre lloc el passat divendres 15 de maig  a la Casa de la Paraula de Baleària. L’acte va comptar amb l’assistència dels representants 2016 del districte, Itziar Rosalén, Raul Chacón, Inés Alacreu  i José Vicente Cholbi Ivars així com de la Fallera Major de Dénia, Marina Margalejo, a més, dels fallers, amics i simpatitzants de la comissió.

La presentació de la imatge va començar amb una breu introducció sobre el barri del Saladar, ja que aquest representa una part fonamental per a la falla i per a la seua història. El barri que temps enrere només era una extinció de la mar, hui alberga les restes de la més brillant història del segle XIX amb la creació de nous carrers i avingudes, edificis culturals i de serveis i parcs on els xiquets juguen.
Aquest va ser l’argument principal del vídeo que es va mostrar, un recorregut visual pels racons més característics del Saladar. Les falleres majors del Saladar també aparegueren en el reportatge i aprofitaren per a animar i convidar a tothom a gaudir de les celebracions del 50 aniversari.

Un dels representants de la comitiva dels 50, Sergio Avargues, va voler dirigir-se als presents per tal d’exposar la tasca que s’està desenvolupant en les xarxes socials. Una iniciativa que ja compta amb molts participants, i que té la finalitat de donar més visualització a la història fallera del Saladar. Fotografies de fallers, monuments, comissió, dinars al casal i el barri, són recollits gràcies al hashtag #‎Saladar50‬ #‎Contemlanostrahistoria‬‬, per què tothom puga veure’ls i recordar les memòries del Saladar.
En acabar el vídeo, va ser el moment més esperat, ja que els quatre càrrecs i les falleres majors, obriren la tela que amagava el que serà el logotip, davant d’un públic entusiasmat.
 I per finalitzar van gaudir el vi d’honor al casal ‘Tia Vicenta’.

logo-saladar-presen-5 logo-saladar-4 logo-saladar-presen-2 logo-saladar-presen-1 logo-saladar-presen logo-saladar