La Junta Local Fallera de Dénia fa entrega de les Recompenses 2021

Aquest dissabte 15 de maig, al Centre Social de Dénia, s´ha dut a terme  l’entrega de recompenses que atorguen Junta Central Fallera València i Junta Local  Fallera Dénia als fallers i falleres que hagen complit el temps que s’estableix per als  diferents distintius, en el cas dels més menuts i bunyols, als adults, dins del món de  les falles (coure, argent, or, or i fulles de llorer i or, fulles de llorer i brillants).

L’acte, conduït per la Delegada de Censos i Recompenses en funcions de Junta Local Fallera, Pamela Pagador, ha comptat amb la presència de les Falleres Majors de Dénia, senyoreta Safir Malonda i xiqueta Martina Gimeno, acompanyades pel vicepresident en funcions, Antonio Vargas i l’equip executiu de Junta Local Fallera.

Com a novetat, l’acte ha donat inici amb el ballet de l’acadèmia Cuqui Ivars, en la qual nostra Fallera Major Infantil, Martina Gimeno, participava i el qual ha sigut sorpresa per a aquesta.

En un escenari molt diferent del que estem acostumats a viure aquesta entrega de recompenses, cal que destaquem l’augment de la participació, ja que com tots recordarem, aquest es produeix anualment a un saló d’esdeveniments on tot seguit es celebra tradicionalment el sopar de gala.

A aquest acte han assistit tots aquells infantils i adults que arreplegaven bunyol o distintiu, així com diferents càrrecs de les falles de la nostra ciutat els quals veuen en bons ulls que a poc a poc vagen fent-se aquest tipus d´actes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.