La Junta Local Fallera presenta el cartell de les falles 2022 i la imatge del seu 75 aniversari

La Junta Local Fallera va presentar, el passat dissabte al Club Nàutic de Dénia, la imatge de les falles del 2022. Per a aquesta ocasió, la Junta Local ha confiat en la deniera Itziar Conde, que actualment estudia Disseny Gràfic i que va acceptar l’encàrrec del president per a representar la imatge de les falles de Dénia al 2022.

En el seu disseny, Itziar Conde plasma el renàixer de les falles després de dos anys i la importància que tenen a la ciutat de Dénia.

El cartell mostra la figura d’una fallera emmarcada a l’escut de Dénia i de fons, una mascletà amb els colors de les onze comissions falleres de la ciutat. Un missatge ple d’intencions i esperances dipositades en l’any que acabem de començar.

75 aniversari de la Junta Local Fallera

Aquest 2022, la Junta Local Fallera de Dénia celebra el seu 75 aniversari, i amb aquest motiu, el dissenyador denier Valentín Alcalà ha creat la identitat gràfica. Segons Alcalà, «per fugir d’estereotips clàssic i mostrar d’aquesta manera l’evolució de la festa a la ciutat, la identitat és composa d’un joc de dos tipografies modificades per tal d’expressar la identitat pròpia de la festa de les falles a la ciutat. Amb l’estructura del 75 a diferents nivells, vol sintetitzar com de nord a sud de la ciutat, és viu la festa.»

La identitat s’acompanya d’un ventall de colors què representen la totalitat de les falles de la ciutat, fent referència a la característica única de identificar cada comissió amb un color, expressant així què les falles són color.

L’acte va comptar amb la presència de les falleres majors de Dénia, Safir Malonda i Martina Gimeno, i les seues corts d’honor, a més dels membres de la Junta Local, el regidor de festes, Óscar Mengual, l’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, i representants de les comissions falleres de Dénia, que ja miren amb esperança a les falles del 2022.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *