La Junta Local Fallera presenta el cartell de les falles 2022 i la imatge del seu 75 aniversari

La Junta Local Fallera va presentar, el passat dissabte al Club Nàutic de Dénia, la imatge de les falles del 2022. Per a aquesta ocasió, la Junta Local ha confiat en la deniera Itziar Conde, que actualment estudia Disseny Gràfic i que va acceptar l’encàrrec del president per a representar la imatge de les falles de Dénia al 2022.

En el seu disseny, Itziar Conde plasma el renàixer de les falles després de dos anys i la importància que tenen a la ciutat de Dénia.

El cartell mostra la figura d’una fallera emmarcada a l’escut de Dénia i de fons, una mascletà amb els colors de les onze comissions falleres de la ciutat. Un missatge ple d’intencions i esperances dipositades en l’any que acabem de començar.

75 aniversari de la Junta Local Fallera

Aquest 2022, la Junta Local Fallera de Dénia celebra el seu 75 aniversari, i amb aquest motiu, el dissenyador denier Valentín Alcalà ha creat la identitat gràfica. Segons Alcalà, «per fugir d’estereotips clàssic i mostrar d’aquesta manera l’evolució de la festa a la ciutat, la identitat és composa d’un joc de dos tipografies modificades per tal d’expressar la identitat pròpia de la festa de les falles a la ciutat. Amb l’estructura del 75 a diferents nivells, vol sintetitzar com de nord a sud de la ciutat, és viu la festa.»

La identitat s’acompanya d’un ventall de colors què representen la totalitat de les falles de la ciutat, fent referència a la característica única de identificar cada comissió amb un color, expressant així què les falles són color.

L’acte va comptar amb la presència de les falleres majors de Dénia, Safir Malonda i Martina Gimeno, i les seues corts d’honor, a més dels membres de la Junta Local, el regidor de festes, Óscar Mengual, l’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, i representants de les comissions falleres de Dénia, que ja miren amb esperança a les falles del 2022.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.