Los 20 nombres de Compromís per Dénia que van junto a Rafa Carrió

El castillo de Dénia ha sido nuevamente  el escenario escogido para la presentación del Grupo Compromís per Dénia. El candidato Rafa Carrió estuvo acompañado por Fran Ferri i Àgueda Micó, además de los componentes que formarán esa lista.

Rafa Carrió en su discurso ha resaltado que van a ganar, y pide una oportunidad después del cambio conseguido en este mandato junto al PSOE.

Carrió también agradeció el apoyo de los presentes y dijo que el susto sufrido a media legislación le han ayudado para seguir adelante.

En cuanto a la lista, destaca la ausencia del actual concejal Josep Crespo, Eva Ronda que sube al segundo lugar, y Vicent Crespo como numero 3.

La lista completa es:

1. RAFA CARRIÓ
61 anys. Diplomat en Magisteri per la Unviersitat de València, ha estat gran part de la seua vida laboral treballant com a gestor i director d’entitats financeres. Amant de la música i la cultura en general, ha estat tota la seua vida vinculat a associacions culturals i festives. És veu de la Rondalla, Vent Pols i Pua. Vicealcalde, regidor i portaveu de Compromís durant la present legislatura.

2. EVA RONDA
47 anys. Eva és tècnica en inserció i orientació socio-laboral en Labora (Servei Valencia d’Ocupació i Formació). És llicenciada en Psicologia i Màster en Psicologia Clínica i de la Salut per la Universitat de València. Postgrau en Inserció socio-laboral en col·lectius amb risc o situació d’exclusió social. Vinculada a la Falla Port-Rotes. És amant de la família, el senderisme i la natura. Valenta i lluitadora, defensora de la justícia social. Regidora a l’Ajuntament durant la present legislatura.

3. VICENT CRESPO

68 anys. És Tècnic en Construcció (GIPE) per la Politècnica de Màlaga, i encara que actualment està jubilat, ha estat durant més de 40 anys gerent de la constructora Crespo-Espí. Vinculat al món cultural, esportiu i festiu del municipi, ha estat president de la AMMIC (antiga Associació de Moros i Cristians), co-fundador i president del Club de Pilota valenciana, i continua ara com a president de l’Associació de l’Ermita de Sant Joan i de la “Rondalla Vent Pols i Pua”. Home familiar, amant de la música, de la gastronomia i de la Mediterrània. Regidor a l’Ajuntament durant la present legislatura.

4. ROSA FERRER
64 anys. Metge hematòloga en l’Hospital de Dénia, llicenciada en Medicina per la Universitat de València. Està vinculada al Medi Ambient, la igualtat social, la solidaritat i la lluita contra el càncer.

5. AGUSTÍ SERRA ESPÍ
31 anys. Grau en Ciències del Medi Ambient (Universitat de València), Tècnic superior en salut ambiental i màster en Aqüicultura. Entusiasta de la biologia marina i l’agricultura. Té el seu xicotet hort on cultiva les seues hortalisses ecològiques. Aficionat a la pesca i l’esport a l’aire lliure.

6. MARIA JOSÉ GARCIA
42 anys. Diplomada en Graduat Social per la Universitat de València, treballa com a administradora de finques i és co-fundadora de Magic&Nature, empresa de educació ambiental que lluita per la preservació de les aus i el medi ambient. Vinculada a la Falla Port-Rotes on ha exercit càrrecs com secretària, tresorera i Fallera Major 2011. Aficionada a la música, la lectura i el cinema.

7. BLAI PASCUAL
29 anys. Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Màster de Professor d’Educació Secundària i Màster en Optimitzatció de l’entrenament en els Adults Majors: de la terapéutica al atleta màster, tots per la Unviersitat de València. President del Club de Voleibol Marina Alta Dénia, és jugador i capità del CFS Mar Dénia. Actualment treballa com a director de l’Escola Municipal de Voleibol, i és entrenador de diferents equip de Futbol Sala. Compromés amb la igualtat, l’esport i la salut, és aficionat i practicant de futsal.

8. MARIA ROMANY
31 anys. Actualment, secretària del grup municipal, és llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat de València. Vinculada a la festa de Moros i Cristians, i al moviment del Lindy Hop en la Marina Alta, exercint també com a professora de iniciació. Practica diferents tipus d’esport i entre les seues aficions destacades estan el swing i la dansa, la fotografia, el cinema i la literatura.

9. PACO BLANQUER
36 anys. Casat amb dos fills. Encarregat de l’equip de manteniment de l’hospital de Dénia i dels centres de salut de la comarca. Destaca la seua forta implicació en el món de les Falles, sent president de la Falla Baix la Mar durant el present exercici, en el qual s’ha creat la delegació d’Igualtat en les Falles i ha signat el Pacte contra la violencia de gènere. A més a més, també viu la festa de Moros i Cristians en una filà de la localitat. Amant dels animals, és aficionat a la acuariofilia i a viatjar.

10. DOLORS IVARS
La Xara. 56 anys, mestra d’Educació Infantil en el CEIP Montgó Dénia. Entre les seues aficions es trova vitajar i practicar ioga, entre altres.

11. SERGI ALEMANY

18 anys. Estudiant de Gestió i Administració a la UPV. Aficionat als viatges, l’esport i l’oci amb la família i els amics. És representant de Dénia en Joves-Compromís la Marina Alta. Entre les seues aficions està viatjar i pasar el temps lliure amb familia i amics.

12. AINA ADAM
39 anys. És diplomada en Magisteri, especialitat en anglès (Universitat Edetània) i exerceix com a mestra i membre del equip directiu del col·legi públic Les Vessanes. Aficionada al voleibol i el futbol sala, està molt implicada en l’activitat fallera, sent delegada del Llibret i Lingüística, entre altres, de la Falla Districte Oeste.

13. JOAN MASCARELL
48 anys. Casat amb dos fills. Professor de Secundària de llengua valenciana i escriptor. Recentment ha publicat el llibre “Pous de Memòria. Terrats a Vora Mar”. Apasionat de l’esport a l’aire lliure i l’art en general. Sensible a les nostres costumbs, el respecte a la natura. Compromés amb la inclusió i el respecte dels valors i la cultura valenciana. Per a ell, la política és un camí per a canviar la vida de les persones a millor i transformar els valors de la societat.

14. LOURDES COLOMER
54 anys. Ha estat auxiliar administrativa en les Conselleries de Benestar Social, Sanitat Pública, Inspecció Salut a Gandia, i Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, área La Nau. Actualment treballa com a funcionària en l’alberg juvenil “La Marina” a Moraria, de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusive. Ha treballat també durant 12 anys a Dénia en diversos departaments. La seua voluntat és tindre un món més just i solidari, és animalista i entre les seues aficions està el senderisme i la natació.

15. TICO ROMANY
36 anys. Farmacèutic i òptic, regenta l’Óptica Romany al carrer Elx. És amant dels esports nàutics com el windsurf o el paddle surf, del ciclisme, i està implicat en la festa de Moros i Cristians i també en les Falles, sent president de l’exercici actual en la Falla Centro.

16. RUT GARCIA
29 anys. És arterapetua, treballadora en l’àmbit de la salut mental. Llicenciada en Belles Arts i Màster en Teràpia Artística per la Universitat Politècnica de València. És amant de la mar, la pintura i l’activitat física, i defensora dels animals, de fet té una xicoteta granja amb cabres, ànecs, gallines, gats i gossos.

17. PACO SÁNCHEZ
54 anys. Llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de València i Diploma d’Estudis Avançats en Filologia Anglesa per la UNED. Casat amb dues filles, treballa des de 1989 com a Tècnic en Gestió d’Institucions Sanitàries de la Seguretat Social, ocupant diferents llocs de responsabilitat en departaments de Comptabilitat, Subministraments, Formació i Investigació. En l’actualitat és Delegat d’Intersindical Salut i membre de la Junta de Personal. Ha format part de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de la Marina Alta des dels inicis, i és autor del llibre “La socialdemocracia ha mort. Què fem amb el neoliberalisme”. Actualment s’està publicant la seua primera novel·la “Màfia Salut S.A” de forma online. Com afincions, Paco gaudeix caminant per la platja i per la muntanya, fer amics, escriure i tenir bones converses al voltant d’una bona taula.

18. LUISA ENRÍQUEZ

58 anys. Botiguera de tota la vida i dedicada al comerç local. És aficionada a la lectura i és una fixa del BLOC des de fa vint anys.

19. JOSEP LLUIS FORNÉS
60 anys. Treballa en la Farmàcia Ferreres com a farmacèutic. Representant de Jesús Pobre en la llista de Dénia, i alcalde de la EATIM de 1997 a 2003, també regidor a Dénia

20. MARIAN TAMARIT
38 anys. Llicenciada en Dret per la Universitat de València. Ha estat regidora d’Esports i Normalització Lingüística a Dénia des de 2015 fins 2018, i regidora a l’Ajuntament de Pego. Ha treballant com administrativa en diferents ajuntaments i en l’actualitat està exercint com a Tècnica de Gestió del Departament de Contractació en l’Ajuntament de Benigànim.

21. MIGUEL PASTOR
55 anys. Carnisser aficionat al bàsquet i al motociclisme. Militant del BLOC des dels anys 90, té dos fills.

Reserves
SEBASTIÀ GARCIA . Alcalde de Dénia entre 1991 i 1995, i entre 1997 i 1999. En l’actualitat és vocal a l’Executiva local del partit.
TONI CUARTERO. Històric de la formació, en la qual ha desenvolupat diversos càrrecs, des de regidor a l’Ajuntament i secretari local. En l’actualitat és el tresorer del col·lectiu.
MALENA CREMADES. Professora de l’IED Sorts de la Mar Dénia (IES núm 3). Jove molt implicada, sobretot amb el moviment feminista, ha sigut recentment mare.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *