Maria Rosa Ahuir i Miguel Ivars reben el nomenament de Fallers Exemplars 2020

Maria Rosa Ahuir i Miguel Ivars han rebut el nomenament de Fallers Exemplars 2020 en la Gala Fallera celebrada aquest cap de setmana. Una Gala que va començar en un missatge per part del secretari de la Junta Local Fallera dirigit a l’ajuntament de Dénia demanant més suport a la institució i oferint consens per treballar junts en la mateixa direcció.

Seguidament es va fer l’entrega de màximes distincions als diferents fallers.

L’important de la nit eren els Exemplars que primer van rebre el seu nomenament. Seguidament paraules dedicades a Maria Rosa Ahuir, Fallera Exemplar de Dénia que pertany a la Falla Saladar. Aquestes paraules van vidre de la mà del seu home Rafa Rosalen i les seues filles.
Tots van recordar la trajectòria de Ahuir en el món de les falles i la seua implicació en qualsevol tasca demanada.

En acabar va ser el moment de Miguel Ivars, Faller de la Falla Baix la Mar, que en aquest cas va ser el seu amic, l’artista faller José Enrique Ginestar. Aquest va fer un recorregut pels inicis de Miguel en la seua estima pel món artístic dins de les falles, els monuments, escenaris, carrosses, presentacions, una dedicació que li ha valgut per l’atorgament d’aquest distintiu.

Una vegada reconeguts els mèrits dels dos, ells es van dirigir a tots, en especials agraïments a familiars i les seues comissions.
Després de l’última foto, es van realitzar el Sopar de Gala en Salons El Poblet.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.