Mayca Ramos Moll, de la Falla Baix la Mar: «El sentiment faller és una sensació d’emoció i bogeria que et corre per la sang com si fora pólvora»

Barreja de sentiments

La primera vegada que em vaig vestir de fallera tenia 8 anys, no va ser en Baix la Mar, va ser en les Roques, en el meu barri.

En la meua adolescència no vaig pertànyer a cap comissió, però el sentiment faller va perdurar, no vaig deixar d’anar mai a una mascletada per a poder sentir el soroll dels coets i olorar la pólvora!! I per descomptat a la plaça de l’ajuntament i vibrar amb els nervis quan donaven els premis!!

El sentiment faller és una sensació d’emoció i bogeria que et corre per la sang com si fora pólvora!!

Baix la Mar em va obrir el seu cor i jo em vaig enamorar d’ella, perquè, sabeu què?? Qui s’embarca en aquest gran vaixell ja no mai més pot desembarcar!

Hem tingut una gran barreja de sentiments com a cosina de president i fallera major infantils, delegada de la xicalla, mare de fallereta major infantil, tia de president infantil, amiga de presidents I falleres majors!! Orgullosa dels nostres fallers i falleres exemplars!! Artistes de ments meravelloses!! I el sentiment més fort i inesperat, el de fallera major. Agraïment Màxim al meu president, ell va crear una gran família fallera i per sempre els estimaré.

Ja vegeu quina explosió de sentiments!! Baix la Mar pionera, igualitària, feinera i per damunt de tot festera!!

Els sentiments són efímers en el temps, però per sempre perduraran en la memòria.

GRÀCIES PER TANT!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *