Nomenament de les falleres Majors de Dénia 2020 i les seues corts d’honor


Després de la trucada de l’alcalde, les recentment triades i els seues companyes van arribar a arribar a la Glorieta, on van ser rebudes pel president de la Junta Local Fallera. Després d’atendre els mitjans de comunicació, va començar l’acte de nomenament als baixos de l’Ajuntament.

Al costat de Martina Gimeno Estevez estaran, formant part de la seua cort d’honor, Cynthia Sendra Martínez; Yaiza Serrano Moll; Alma Miralles Pedrós; Alicia Guardiola Morera; Lucía Berruti Molinillo i Maria Ots Mut.

Acompanyaran Safir Malonda Costa estaran, Raquel Llobell Ivars, Elena Puig Pastor i Ainhoa ​​Gamero Pereira.

El president de la Junta Local Fallera, Juan Salvador Pérez, va imposar la banda a les components de les corts d’honor, mentre que l’alcalde, Vicent Grimalt, va fer el mateix amb les noves falleres majors de Dénia, que van rebre a més el seu nomenament oficial.

Amb l’elecció de Safir i Martina es tanquen els noms protagonistes del 2020. El proper 20 de setembre serà la presentació de Safir Malonda com a fallera major de Dénia, mentre que diumenge 22 de setembre es celebrarà la de Martina Gimeno com a fallera major infantil de la ciutat, totes dues a llocs encara per confirmar.

Deja una respuesta