PSPV-PSOE Dénia: Les veritats sobre el TRAM

Des de la posada en servei de nou de la Línia 9 del TRAM d’Alacant a la comarca de la Marina Alta, aquesta infraestructura ha patit un assetjament continu i sorprenent des de diferents corrents polítiques.

Des de Compromís, partit que a la Marina sempre ha presumit de ‘fer comarca’, de sobte sembla molestar un mitjà de transport que torna a vertebrar-nos i connectar-nos i que, a més, en el cas particular de Dénia, ens ha dotat d’una gran avinguda com la de Joan Fuster molt allunyada de l’antiga barrera que les vies suposaven per a la integració de la zona del Montgó.

Però més greu encara és la postura del Partit Popular, no pel fet d’estar en contra o a favor del TRAM (lliures són d’opinar-ne el que vullguen), sinò per l’intent groller de manipular l’opinió pública mentint descaradament sobre la viabilitat del servei actual, aprofitant les notícies recents sobre els Rodalies de Cantàbria i Astúries.

No es pot tractar la ciutadania d’aquesta manera, pretenent que compre discurso falaços. No es pot servir així al poble, sense que importen els mitjans per a assolir els objectius.

I no es deuria d’intentar embrutar d’aquesta forma un servei públic en la modernització del qual s’han invertit 150 milions d’euros, sufragats majoritàriament amb ajudes de fons europeus, per a acabar amb la situació de deixadesa de la línia i la perillositat conseqüent heretada dels successius governs del Partit Populat a la Generalitat.

La mateixa deixadesa en què han estat durant dècades els ponts que jalonen el recorregut del TRAM fins a Alacant i que el Govern de Ximo Puig està rehabilitant, cosa anunciada i informada a la ciutadania des del primer dia.

I ara ve el senyor Mazón a interessar-se pel TRAM? Ja ens té acostumats a aquest tipus d’actuacions cara a la galeria i a ‘brindis al sol’ com prometre una solució definitiva per a la connexió amb Gandia sense tindre cap tipus de competència en la matèria.

No sé si ens fa més vergonya o pena aquesta manera d’enfrontar unes eleccions, autonòmiques i municipals. Però per a respondre a aquesta estratègia lamentable, i tan poc respectuosa amb la ciutadania, sempre ens tindran davant, amb la màxima transparència.

No es pot aspirar a presidir el Govern de tots els valencians i valencianes amb la mentira com a regla.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *