PSPV-PSOE Dénia: Una vegada més, gràcies!


El PSPV-PSOE de Dénia vol donar les gràcies als 6.832 deniers i denieres que han fet possible, una altra vegada, la victòria electoral en els comicis municipals i han decidit que els Socialistes de Dénia continuen la tasca de govern iniciada en 2015 i que ha suposat la major transformació urbana, econòmica i social de la ciutat de les últimes dècades.

I ens enfrontem al nou repte amb més il·lusió que mai per a seguir fent una Dénia imparable. Hem aconseguit el segon millor resultat electoral en unes municipals a la nostra ciutat, amb un programa de govern fet a 100 mans, real, executable i que manté el suport majoritari de la població.

Volem també agrair públicament la tasca desenvolupada per tota la militància durant la campanya i, especialment, el treball d’interventors i apoderats durant la jornada electoral.

Donem l’enhorabona a Maite Pérez i el seu equip, que han tornat a guanyar les eleccions en la Junta Veïnal de la Xara i han revalidat la confiança del poble per a continuar implantant-hi polítiques de progrés.

I tot el nostre suport a Joan Fornés i a la resta de components del PSPV-PSOE de Jesús Pobre, que no deixaran de treballar sense parar per millorar l’EATIM.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *