PSPV-PSOE Dénia: Una vegada més, gràcies!


El PSPV-PSOE de Dénia vol donar les gràcies als 6.832 deniers i denieres que han fet possible, una altra vegada, la victòria electoral en els comicis municipals i han decidit que els Socialistes de Dénia continuen la tasca de govern iniciada en 2015 i que ha suposat la major transformació urbana, econòmica i social de la ciutat de les últimes dècades.

I ens enfrontem al nou repte amb més il·lusió que mai per a seguir fent una Dénia imparable. Hem aconseguit el segon millor resultat electoral en unes municipals a la nostra ciutat, amb un programa de govern fet a 100 mans, real, executable i que manté el suport majoritari de la població.

Volem també agrair públicament la tasca desenvolupada per tota la militància durant la campanya i, especialment, el treball d’interventors i apoderats durant la jornada electoral.

Donem l’enhorabona a Maite Pérez i el seu equip, que han tornat a guanyar les eleccions en la Junta Veïnal de la Xara i han revalidat la confiança del poble per a continuar implantant-hi polítiques de progrés.

I tot el nostre suport a Joan Fornés i a la resta de components del PSPV-PSOE de Jesús Pobre, que no deixaran de treballar sense parar per millorar l’EATIM.

Deja una respuesta