Setmana d'emocions a Baix la Mar

La setmana que ara acaba ha segut molt intensa per a les Falles de Dénia. El món faller va acomiadar el passat divendres 8 de maig a Carla Petrie i Candela Pastor com Falleres Majors de Dénia 2015 i a les seues Corts d’Honor. L’acte es va celebrar al Centre Social de Dénia i va contar amb l’assistència de Laura, Alejandra, Vicent i Juan, càrrecs de la nostra comissió en el passat exercici, així com Laura, Mar, Alex i Ivan que ostenten aquest any els màxims càrrecs de la Comissió Marinera.

La Falla Baix la Mar vol agrair a Carla i Candela el bon tracte que sempre hem rebut d’elles i els bons moments que han viscut en la nostra casa, on hem tingut l’honor de rebre-les en moltíssimes ocasions, assistint a cada acte que les hem convidades. També volem agrair a la nostra representant en la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de Dénia, Carla Cabrera i Ramis, el seu saber fer durant aquest any que acaba. A Carla l’esperem a casa, on les portes del nostre casal s’obrin de bat a bat per a rebre a una xiqueta de somriure amable i sincer a qui ja trobàvem a faltar.

Per altra banda, de tots és sabut la vinculació que la Falla Baix la Mar té amb la Mare de Déu dels Desemparats, per això cada any, la processó que es celebra en el seu honor fa parada obligada en el nostre casal i els màxims representant de la Falla ofereixen un ram de flors a la Patrona dels Mariners. Si hem de descriure amb una paraula els sentiments que diumenge passat van viure Ivan, Laura, Alex i Mar, és “emoció”, i no hi ha per a menys. Arribar al Carrer del Pont, ple de gom a gom, i tindre l’honor de fer ofrena d’un ram de flors en nom de Baix la Mar, és un moment únic que sols els màxims càrrecs de la nostra comissió tenen l’oportunitat de viure. El C/ del Pont presenta un olor especial i els pètals de rosa prenen el carrer deixant al pas de la Verge un mant de flors que donen testimoni de la solemnitat del moment.

CÀRRECS-AMB-RAM-I-PACO-ARNAU CÀRRECS-BLM-15-I-16-A-L'ESCENARI