Sofía, Pablo, Soraya i Carlos, els noms de la Falla Campaments de 2023


El dissabte passat, 9 d’abril, a la Nau de l’Espai Fester, ens van reunir fallers i amics per conéixer els noms de les persones que  acompanyaran a Carlos en aquest nou exercici.

A les 21:00 hores es va desvetllar la incògnita, va donar  inici l’acte, rebent en primer lloc als càrrecs 2020  Miguel Peiró, Aina Garcia, Saúl Giménez i Noa Sanchis, als qui vam agrair la seua tasca al capdavant de la comissió en un exercici tan atípic.

Tot seguit es va nomenar al nostre president Carlos Ballester, amb qui van començar les sorpreses. Sota  l’atenta mirada de tots els assistents es va procedir a llegir l’acta que  nomenava al president infantil, essent l’escollit Pablo Pérez Carrasco, que  no va dubtar  un moment en eixir pel seu bastó de comandament.

Una vegada amb Pablo a càrrec de la comissió infantil, coneguérem el nom de la xiqueta que  l’acompanyaria en aquesta nova  aventura que  començaven. L’elegida era Sofía Márquez Castells.

 

 

I per últim el nom més esperat, el de la Fallera Major, sent l’elegida Soraya García Moreno.

Després de l’acte, els fallers, familiars i amics vam sopar tots junts en la nau.  A més també vam gaudir d’una nit amb música i molt bon ambient.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *