Un conte en molt bon sabor de boca en la Presentació de Noa Dacosta Mud com a Fallera Major infantil de Dénia


El diumenge pel matí el cel va respectar al món faller i va donar una treva després d’una intensa nit de pluges torrencials, i es va poder celebrar, amb total normalitat, la presentació i exaltació de Noa Dacosta i Mud, fallera major infantil de Dénia 2023, i les seues corts d’honor.

De nou, la plaça del Consell va concentrar a autoritats i càrrecs fallers, que junt amb els membres de la Junta Local Fallera, van desfilar fins al Centre Social. Allí els esperaven centenars de persones per a celebrar un matí molt especial.

Acte de exaltació i nomenament

La proclamació va estar conduïda per Neus Suàrez Femenia, fallera major infantil de Dénia 2019, encarregada de narrar un conte molt especial que tenia com a protagonistes màximes a Noa Dacosta i les components de la seua cort d’honor.

Laia Miñana, Paula Gavilà i Alma Contrí van ser rebudes a l’escenari pel president de la Junta Local Fallera, i amb totes a l’escenari, l’auditori es va posar en peu per a rebre a Noa Dacosta, acompanyada per l’alcalde i la Policia Local de Dénia.

Vicent Grimalt va desitjar a Noa un any replet de vivències i li va fer entrega del nomenament oficial.

A continuació Sara Larrazábal, fallera major infantil de València 2019, es va dirigir a Noa i la seua cort en una exaltació molt personal i en la que les va convidar a gaudir de les falles com si d’un menú es tractara.

Martina Gimeno, fallera major infantil de Dénia 2020-2022 va acompanyar a Noa en aquest emotiu acte, despedint-se així del món faller.

També representants de les festes de la Mare de Déu i els Moros i Cristians, així com el regidor de festes, Óscar Mengual, i les onze comissions falleres de la ciutat.

A més, es van traslladar a Dénia representants de les festes d’Elda, Sant Vicent del Raspeig, Sogorb, Elx, Sant Joan d’Alacant, Jumilla, Borriana, Gandia, Sueca, Xàtiva i Torrent, així com la dama de la bellea del foc infantil d’Alacant, Cloe Alenda, i la fallera major infantil de València, xiqueta Nerea López Maestre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.