Un conte en molt bon sabor de boca en la Presentació de Noa Dacosta Mud com a Fallera Major infantil de Dénia


El diumenge pel matí el cel va respectar al món faller i va donar una treva després d’una intensa nit de pluges torrencials, i es va poder celebrar, amb total normalitat, la presentació i exaltació de Noa Dacosta i Mud, fallera major infantil de Dénia 2023, i les seues corts d’honor.

De nou, la plaça del Consell va concentrar a autoritats i càrrecs fallers, que junt amb els membres de la Junta Local Fallera, van desfilar fins al Centre Social. Allí els esperaven centenars de persones per a celebrar un matí molt especial.

Acte de exaltació i nomenament

La proclamació va estar conduïda per Neus Suàrez Femenia, fallera major infantil de Dénia 2019, encarregada de narrar un conte molt especial que tenia com a protagonistes màximes a Noa Dacosta i les components de la seua cort d’honor.

Laia Miñana, Paula Gavilà i Alma Contrí van ser rebudes a l’escenari pel president de la Junta Local Fallera, i amb totes a l’escenari, l’auditori es va posar en peu per a rebre a Noa Dacosta, acompanyada per l’alcalde i la Policia Local de Dénia.

Vicent Grimalt va desitjar a Noa un any replet de vivències i li va fer entrega del nomenament oficial.

A continuació Sara Larrazábal, fallera major infantil de València 2019, es va dirigir a Noa i la seua cort en una exaltació molt personal i en la que les va convidar a gaudir de les falles com si d’un menú es tractara.

Martina Gimeno, fallera major infantil de Dénia 2020-2022 va acompanyar a Noa en aquest emotiu acte, despedint-se així del món faller.

També representants de les festes de la Mare de Déu i els Moros i Cristians, així com el regidor de festes, Óscar Mengual, i les onze comissions falleres de la ciutat.

A més, es van traslladar a Dénia representants de les festes d’Elda, Sant Vicent del Raspeig, Sogorb, Elx, Sant Joan d’Alacant, Jumilla, Borriana, Gandia, Sueca, Xàtiva i Torrent, així com la dama de la bellea del foc infantil d’Alacant, Cloe Alenda, i la fallera major infantil de València, xiqueta Nerea López Maestre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *