Un sense parar a la Falla Oeste , taller de mones,Apuntà i treta infantil

TRETA INFANTIL 2023

Dissabte que ve 16 d’abril, tindrà lloc la treta infantil de la Falla Oeste a les 17.30 hores en el Casal Pascual García.

En aquest acte es presentarà oficialment als càrrecs infantils i es donarà inici a l’exercici 2022/2023 per als més menuts de la comissió vaquera. Posteriorment, podran gaudir tots junts d’un fantàstic berenar.

Vos esperem! #CavalquemPerLaFesta

 

L’APUNTÀ DONA INICI ALS DIUMENGES GASTRONÒMICS AL CASAL

Diumenge 10 d’abril el casal Pascual García va acollir l’apuntà de l’exercici 2022-23, l’exercici dels #75AnysOeste. Un bon grapat d’amigues i amics nous van vindre al nostre cau per formar part de la comissió grogueta.

Per a que la jornada tinguera el millor sabor de boca, Jose Navarro, Leo Castillo, Vicent Montaner, Juan Lozano i Valentín Martínez, amb l’ajuda de Sisco Perles, van preparar un fantàstic arròs al forn en paella per als més de 100 convidats. Hem de dir que estava boníssim! A més, és va donar a conèixer el guanyador de la rifa amb el premi al nou restaurant de la nostra fallera Claudia, ESCONDIDA.

Des d’ací donem les gràcies a totes i tots per aquesta primera jornada al casal, i a totes aquelles i aquells que encara no heu pogut apuntar-vos, recordeu que podeu fer-ho a través de la web: www.fallaoeste.com/enganxataloeste

EL TALLER DE MONES AMB VERDÚ OBRI LES VESPRADES DIVERTIDES 2023

La xicalla vaquera ja ha començat els #75AnysOeste amb les primeres Vesprades Divertides. El passat divendres 8 d’abril, al Casal Pascual Garcia, l’artesà Alvaro Verdú va mostrar-los com fer unes divertidíssimes i dolces mones de pasqües artesanals.

Les més menudes i menuts de l’Oeste s’ho van passar en gran fent les seues obres d’art gastronòmiques de la mà dels professionals de Geladeries Verdú. A més es van repartir diferents premis com el de millor mona de pasqua a la xiqueta Chloe Ruiz i millor panou del xiquet Eloy Perles.

Per recuperar forces, Geladeries Verdú va portar orxata i fartons per berenar i anar-se’n a casa amb el millor sabor de boca!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.