Xerrada col·loqui en Baix la Mar sobre els falsos mites de l’amor romàntic

El passat dissabte el casal de la Falla Baix la Mar es va convertir en una sala on persones de tots els sexes i edats debatien sense embuts ni prejudicis sobre els mites de l’amor romàntic. Aquesta activitat va estar organitzada per la delegació d’igualtat i diversitat de la Falla Baix la Mar. Es va elaborar una sèrie de dites com: Qui t’estima et fa plorar?, l’amor ho pot tot, no sense la meua parella i moltes altres, que la societat ha interioritzat creant mites que no s’ajusten a la realitat, provocant situacions de desigualtat i falses veritats. Va ser una xerrada on la participació de totes i tots va ser la protagonista i va donar pas a contar anècdotes i històries personals que evidencien que el camí que queda per recórrer encara és molt.

En acabar la xerrada es va celebrar un sopar al casal del carrer Pont i la vetllada es va allargar fins a passada la mitja nit.

Tant a l’acte, com al sopar posterior,  va acudir la Fallera Major de Dénia, Aida Gavilà, acompanyada per la delegada de protocol Ahinoa Gamero. Sempre és un plaer comptar amb la visita de la màxima representant de les Falles Denieres, en aquesta la seua casa.

 

Deja una respuesta