Dénia participa en Fitur en la promoció de les festes del foc de la Costa Blanca

Dissabte passat va ser un dia molt intens per a Lorena París, component de la cort d’honor de la Fallera Major de Dénia, que va assistir en Madrid a la promoció de les festes relacionades amb el foc que se celebren en la Costa Blanca.

L’acte, organitzat pel Patronat de Turisme i la Federació de Fogueres d’Alacant, va comptar amb la participació de les juntes de Benidorm, Sant Vicent del Raspeig, Elda i Dénia, i van participar a més les candidates a Bellea del Foc 2014.

Lorena, acompanyada pel vicepresident Salvador Llorens, va participar en la desfilada que es va realitzar fins al pavelló de la Comunitat Valenciana representant a Dénia junt amb la Bellea del Foc 2013, Beatriz Botella, les seues dames, la resta de juntes convidades i les candidates. Totes elles acompanyades per una colla de xirimiters que va ser molt aplaudida pel públic que en eixe moment es trobava en la fira.

Les Falles de Dénia han estat més presents que mai enguany en la fira de turisme de Madrid, després de la visita de les Falleres Majors de Dénia en Fitur el Dia de la Comunitat Valenciana i la participació en aquesta promoció.

Lorena-en-Fitur fitur-fiestas