Dia de la Bandera 2018 de la Falla este diumenge

Les Falles de Dénia 2018 ja han arribat i com és tradició a la nostra ciutat, donem la benvinguda a aquesta efemèride amb el Dia de la Bandera de la Falla Oeste. Serà el proper diumenge 11 de març de 2018 a la Plaça Oeste. Fa ja més 40 anys que es va celebrar, per primera vegada, el «Dia de la Bandera». Acte distintiu de la Falla Oeste que no sols és un dels nostres trets d’identitat, sinó també el nostre particular coet per anunciar, junt a la resta de comissions, que els dies grans de la nostra festa arriben. És per això que la Falla Oeste vol agrair l’esforç que fan les diferents comissions que s’uneixen a nosaltres en aquest dia tan important del patrimoniu festiu de les Falles de Dénia.

A continuació us deixem el programa oficial 2018:

10.30 h: Concentració de la comissió a la plaça.

11.00 h: Recollida de les comissions que ens acompanyaran en el següent ordre: Falleres Majors de Dénia, Junta Local Fallera, Falla Les Roques, Falla Darrere del Castell, Falla Campaments, Falla Camp-Roig, Falla Diana i Falla Port Rotes.

13.30 h: Imposició de corbatins a l’estendard de l’Oeste.

14.00 h: Mascletà aèrea en la Plaça de l’Oeste.

14.15 h: Cacauets, tramussos, vi i cervesa per a tots. Tot seguit dinar dels fallers al casal. Patrocinat.

17.00 h: Berenar infantil.

17.00 h: Música casolana i parc infantil al carrer Montcada.

Vingau tots a participar de la festa, de la germanor i de la tradició. Comencem les falles 2018 perqué ja fa oloreta a pòlvora!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.