El 16 de juny es la cita per a la próxima passarel·la de la Falla Oeste

Un any més la Falla Oeste celebra la seua ja famosa passarel·la de moda, l’anomenada passarel·la Oeste, on falleretes i fallerets, fallers i falleres, es converteixen en autèntics models per un dia.

Enguany el gran esdeveniment tindrà lloc el proper dissabte 16 de juny a les 19.30 h en el cor del barri de l’Oeste, a la plaça Valgamedios. Comptarem amb la roba de les ja habituals tendes Coletas (ubicada al C/ Magallanes, 20 de Dénia), de moda infantil, i Matilda (ubicada al C/ Carlos Sentí, 4 de Dénia) de roba femenina. Com a novetat, enguany també tindrem els productes de Sonia Piera (ubicada a Quevedo, 36 de Dénia), també amb roba femenina d’actualitat, i Titto Dénia (ubicada al C/Cop, 15 de Dénia) amb roba masculina de diferents estils.

Les entrades ja estan a la venda per tan sols 4€ al casal Pascual García i les diferents delegacions de la falla. Al finalitzar la desfilada de moda, hi haurà sopar a la mateixa plaça per a totes i tots aquells que desitgen continuar amb nosaltres gaudint de la jornada. I per acabar, tindrem la millor música i ambient.

Des de la Falla Oeste volem agrair a les tendes participants que col·laboren en aquesta ja tradicional desfilada de moda i també a Paula Dominguez Fotografia, encarregada de la imatge de la desfilada feta expressament per a l’ocasió. Amb aquestes iniciatives continuem apostant i mostrant el valor que tenim a la nostra ciutat en tots els àmbits.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *