Festa de Nadal en Colorets

Com cada any amb l’arribada del mes de Desembre, la màgia i la il·lusió plenen cada racó de C.E.I. Colorets. I es què, Coloret i Coloreta ens contagien la seua alegria per l’arribada del Nadal.

Un any més, hem tingut la gran sort de rebre la visita del Pare Noel. Desprès de posar-nos en contacte amb ell a principi de mes, i, demanar-li si per favor podia vindre a veure’ns, el passat divendres 21 per la vesprada va arribar directe des de Lapònia per tal de passar una vesprada de lo més divertida.

A les 16:00 hores, José Argudo va anar arreplegar-lo amb els seus cavalls i junt a unes boniques boles de Nadal van arribar a Colorets, on estàvem tots, famílies, alumnes i professors, esperant molt emocionats la seua arribada.

Tots junts vam entrar en Colorets i  vam anar a les nostres classes junt al seu/a tutor/a. Un per un, anàrem passant pel menjador per tal de fer-nos una foto amb el Pare Noel i poder parlar amb ell una estona. Els més majors del cole aprofitaren per donar-li el xumet al Pare Noel, altres els van fer entrega de la seua carta, i altres quasi no van poder articular paraula de lo emocionats que estaven.

El Pare Noel ens va portar un regalet a tots, inclús als profes. És veu que enguany ens hem portat molt, molt bé.

Moltíssimes gràcies Pare Noel, sempre ens plenes d’il·lusió i alegria, i ens encanta veure’t en el nostre cole.

Fins l’any que ve Pare Noel!

Aprofitem aquestes línies per desitjar-vos a tots que passeu molt bon nadal i gaudiu d’un feliç 2019.

Un abraç molt fort de part de tot l’equip de C.E.I. Colorets.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *