La Falla Baix la Mar viatgen fins Alacant per compareixer en la presentació de les belleses i dames de la Foguera Carrer Sant Vicent

ENS ANEM A ALACANT

Fidels a la tradició, quan arriba el mes d’abril, rebem amb il·lusió la invitació de la Foguera Carrer Sant Vicent d’Alacant amb motiu de la presentació de les seus belleses i dames. Enguany, els nostres màxims càrrecs Juan Vi Lull, Núria Ivars, Cesc Llácer i Paula Pastor, es van traslladar a la ciutat d’Alacant per a acompanyar als nostres amics foguerers en un moment tan especial. Sembla que la mar constitueix un nexe d’unió entre nosaltres, de fet, aquesta serveix de natural decorat en la presentació de la foguera. Com sempre és un plaer acudir a aquest esdeveniment on rebem l’estima dels nostres amics i on sempre ens dediquen belles paraules. En acabar la presentació es va servir un sopar i la festa es va prolongar fins a ben entrada la matinada.

 

ACOMIADAMENT DELS CÀRRECS 2019.

El passat diumenge 14 d’abril, la Falla Baix la Mar va organitzar l’acomiadament dels càrrecs 2019, Francisco Blanquer, Mayca Ramos, Pepe Blanquer i Alicia Guardiola. Amb la finalitat que els protagonistes sentiren l’estima i respecte d’una comissió entregada, els vam arreplegar sorprenent-los en llocs diferents i realitzant una cercavila per tota la ciutat. La festa va continuar al nostre casal on es va servir un dinar que va realitzar un amic imprescindible en la nostra cuina, Pere Escortell. Per a acabar la festa vam regalar als càrrecs 2019 un àlbum amb les imatges de tot un any fester, amb la voluntat de captar moments que romandran per sempre en els seu cor i formen part de la història recent de la nostra falla.

  

NOU PRESIDENT DE JUNTA LOCAL FALLERA 

La Falla Baix la Mar vol felicitar a Juan Salvador Pérez Llopis que va ser elegit el passat diumenge 14 d’abril de 2019, com a nou president de Junta Local Fnallera per als quatre pròxims anys. Des d’aquestes línies volem desitjar a Salva Pérez una travessia plena d’èxits i molts encerts. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *