La Falla Oeste presenta “D”, el llibret del disseny i les falles

El passat diumenge 17 de febrer era la data assenyalada per descobrir “D”, el llibret 2019 de la nostra comissió que tan de temps, dedicació i esforç ha necessitat per tornar a ser un llibret de la més alta categoría.

Citats a la Sala del Castell de Dénia, lloc emblemàtic de la ciutat, és va celebrar l’acte de presentació del exemplar. Laura, Aina i Valentin, delegats de llibret van ser els presentadors de l’acte on es va detallar, davant d’un nombrós públic que va omplit el recinte, el llibret de la Falla Oeste per al 2019.

Més de 30 col·laboracións de renom i la seua participació en tots els premis de llibret del territori valencià és tan sols una xicoteta mostra de l’aposta any darrere any de la nostra falla per les lletres falleres, la cultura i la promoció de la festa.

Al finalitzar l’acte, on hi estaven presents les Falleres Majors de Dénia, Neus i Amparo acompanyades pel President de la Junta Local Fallera, és van desplaçar fins el Casal Pascual García per a dinar una fantàstica paella feta per Rafa Jimenez i Jose Navarro.

Des de aquestes línies volem agraïr a totes i tots els que han fet possible que “D” veja la llum i convidem a tothom a gaudir d’ell en el nostre web www.fallaoeste.com.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *